SAADET GÜÇLÜ GELİYOR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, İl Başkanı Şaban Bilgin ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Emrullah Akgün, Öncü Medya Grubumuza ziyarette bulundu.
Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım ziyareti sırasında mikrofonlarımıza özel açıklamalarda bulundu.Yerel seçimlere yaklaşılan şu günlerde siyasi ortamı değrlendiren Yıldırım, Saadet Partisi'nin bir yıldır güçlü bir şekilde seçimlere hazırlandığını, 2 şubat tarihinde bütün adayları ile birlikte Ankara'da seçim ve hamle toplantısı yapacaklarını ifade ederek partilerinin bu seçimde çok büyük atakta bulunacağını vurguladı.

CANDAŞ VE YANDAŞ MEDYA

Medyanın "candaş" ve "yandaş" medya olarak ikiye bölündüğünün altını çizen Yıldırım, "Sesimizi ancak yerel televizyonlardan duyurabiliyoruz." dedi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında eleştirilerde bulundu.

"Sen başbakansın taksi durağı değil fabrika açacaksın.Fabrika açmayan bir başbakanımız var. 12 senedir tek bir fabrika açmadın.Türkiye'de işsizlik hat safhada,yüzde 25 işsizlik var. Bu iktidar buna dair hiçbir önlem almamıştır."

ADİL DÜZENE DÖNMEK ZORUNDAYIZ

17 Aralık operasyonunu değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım hükümeti sert bir dille eleştirdi.

"Bütün kanunlarımızı batıdan aldık ne olodu? Şimdi kuvvetler ayrımı ilkesinden dolayı devletin kurumları arasında dengesizlik var. Yasama, yürütme, yargı birbirini dengelemiyor. Birinin hırsından dolayı kim daha kuvvetli çekiyorsa o tarafa devriliyor.Türkiye adil düzene dönmek mecburiyetindedir.Derin devleti tasviye ettik dediler, 4 sene önce biz onlara bunu sen yapmıyorsun NATO yapıyor dedik."

DEVLET YÖNETMEK ÇOLUK ÇOCUK İŞİ DEĞİL

Böyle devlet yönetilmez diyen Yıldırım, "Devlet yönetmek çoluk çocuk işi değildir." dedi.
"Erbakan hocamız bunlar için "Çoluk çocuktur, devleti yönetmek çoluk çocuk işi değildir." demişti. Başbakan da Cemaat de ifaret ve tefrit arasında gidip geliyorlar, yanlış yapıyorlar.Bu devlet böyle yönetilmez.Türkiye'de ekonomi de kıl üzerinde yürüyor. Ak Partililere sesleniyorum Saadet Partisi'ne oy vermekle şansınız artar, siyonistlerle biz hesaplaşırız."

Haber: P. YILDIRIM