MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, İftar çadırlarının kutlama salonları olmadığını söyledi. MHP Akçakoca Teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Danışmaz seçilen Yöneticileri kutlamasının ardından Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Ak Partinin 10 yıl kutlamalarını DÜSİAD'ın kurduğu iftar çadırında yapmasına tepki gösterdi.

Danışmaz ''Bu çadırlar fakir fukaranın, garip gurebanın iftarını açması, bir değişle karnını doyurması için hayır amaçlanarak kurulmuştur.

Buralardan sadece Ak Partililer değil bu ülkenin yoksulları yararlanır. Siz burada Ak Partinin Bayraklarını asıp posterleri ile süsleyip bir balo salonuna dönüştürüp kutlama yapamazsınız.

İçeriyi dolduran kalburüstü zevat iftarını hayırseverlerin katkılarıyla açarken gerçek ihtiyaç sahipleri olan yoksullar dışarıda kalmıştır.

Bu ne kadar doğru bir anlayıştır. Hiç hoş olmadığı gibi şık da olmamıştır. Ayrıca Ak Parti 10. Yılını kutlarken güneydoğudan onlarca şehit haberleri gelmektedir.

Ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın evine ateş düşmektedir. Açılım açılım dediklerinin sonuçlarında nereye geldiğimizi görmekteyiz'' dedi.

Haber; R. BAL