Düzce siyasetinde her zaman görmeye alışık olmadığımız bir manzara dün akşam Kaynaşlı’nın Karaçalı Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında yaşandı. Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın da katıldığı iftar programında, AK Parti Düzce Milletvekili 3.Sıra Adayı Numan Çabuk, CHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, MHP Düzce 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan ve İYİ Parti Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ercan Katırcıoğlu aynı sofrada orucunu açtı.



İftar öncesi orucunu açmak için bekleyen vatandaşların masalarını tek tek gezen vekil adayları birbiri ile karşılaşınca tokalaşarak 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşknı ve 27.Dönem Milletvekili seçimleri için başarılar diledi.

Sıcak bir ortamın oluştuğu iftar organizasyonunda 4 siyasi partinin milletvekili adayının aynı masada oturması konusunda ısrar eden Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, CHP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber ile AK Parti 3.Sıra Milletvekili Adayı Numan Çabuk’u yan yana oturtarak, İYİ Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Katırcıoğlu ile MHP Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan’ı da yanlarına oturttu.



Kaynaşlı Karaçalı Mahallesi Muhtarı Ersin Can’ın organize ettiği halk iftarına vatandaşlar da yoğun bir katılım sağladı. Düzce’de ender görülen fotoğraf karelerinden birini gören mahalle sakinleri ise milletvekili adaylarının aynı masada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti de gizlemedi.

Haber: Ö.YILMAZ