Ak Parti Düzce İl Başkanlığı Anıtpark meydanında iftar verdi. Halka açık yemek programında erken saatlerde masalar dolarken, vatandaşlar iftar saatini ilahiler ve semazen gösterileri ile bekledi.



İftara AK PARTİ Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce ve ilçe Belediye Başkanları, belediye ve il Genel Meclisi üyeleri aileleri ile birlikte hazır bulundu.  Bazı Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin de katıldığı iftarda okunan ezanın ardından dualarla oruçlar açıldı.Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yaptıkları konuşmalarda katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti.



Ak Parti MYK üyesi Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Davutoğlu’nun selamını getirdim diyerek başladığı sözlerine gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Demircan, 7 Haziran’da sandıktan çıkan sonuca saygı duyduklarını ve Ak Parti olarak üzerine düşen görevi yapmaya hazır
olduklarını vurguladı.

Demircan, “7 Haziran’daki milletimizin kararına itirazımız yok. İnşallah milletin kararı hayırlara vesile olur. Milletin verdiği karardan kaçmaya kimsenin hakları yoktur.  Milletin verdiği kararı sonuna kadar yapmak durumdayız. ”dedi.



Demircan, konuşmasında muhalefete de seslendi: “ Ak Parti sorumluluğunun idrakında. Yeni dönemde en iyi hükümeti kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu görevden kaçan millet ibretle izlemektedir. İsmet Yılmaz’ın muhalefetin demokratik tavrıyla seçilmesi milletin elini güçlendirmiştir.  Hükümeti kurmak için muhalefet üzerine düşeni yerine getirecektir.  Eğer milletin beklediği hükümeti kurmak için muhalefet üzerine düşeni yapmazsa biz Ak Parti olarak kararı malın, işin sahibi milletimize götürürüz. Milletimiz en iyi kararı verir.”