Ramazan ayı nedeniyle hafta sonlarını Düzce’de hemşerileriyle geçirmeyi tercih eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen iftar programlarına katılmaya devam ediyor. Büyük bir bölümü AK Parti İl Teşkilatı ve ilçe belediyeleri tarafından organize edilen iftar programlarında halkla buluşan Bakan Özlü, son olarak ailesinin yaşadığı Çilimli ilçesinde belediye tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Ramazan ayında Düzce Merkez ilçe ile diğer ilçelerin tamamına giderek katıldığı iftarlarla halkın nabzını tutan Bakan Özlü’nün dün akşam Çilimli’deki iftarıyla birlikte sık sık yaşanan bir durum tekrarlandı.


Düzce Valiliği tarafından düzenlenen iftar davetiyle birlikte başlayan ve dün akşam Çilimli Belediyesi ile devam eden süreçte Bakan Özlü’nün katıldığı 7 iftar davetinin 4’ünde Belediye Başkanı Mehmet Keleş yer almaması gözlerden kaçmadı. Düzce Valiliği ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odasının iftar davetiyle başlayan protokol iftarlarında Bakan Özlü’ye diğer protokol üyeleriyle birlikte eşlik eden Başkan Keleş, iki iftar programının ardından arasında soğuk rüzgarlar estiği bilinen AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin öncülüğünde düzenlenen teşkilat iftarına katılmadı.

Teşkilatın Anıtpark Meydanında düzenlediği iftara katılmak yerine Ankara’da aynı gün organize edilen Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonunun iftarına katılmayı tercih eden Keleş, Bakan Özlü’nün ilerleyen günlerde Düzce’de devam eden Karatavuk Köyü, Akçakoca ve son yapılan Çilimli ilçelerindeki iftarlara katılmadı. Başkan Keleş, dün akşam Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile AK Parti İl Teşkilatı işbirliğinde yapılan iftar programına Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde Düzce Belediyesinin eski meclis üyeleriyle bir araya geldiği davet nedeniyle katılmadı. Başkan Keleş’in özel olarak düzenlediği ve misafir olarak katıldığı iftar davetlerinin AK Parti İl Teşkilatı ile ilçe belediyelerinin organize ettiği iftar davetlerine denk gelmesinin tesadüf yoksa planlı mı olduğu ise gizemini koruyor.

Haber:Y.SEVER