7 Haziran Genel Seçimlerinde Düzce’de Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmak isteyenlerin sayısı artıyor. Hali hazırda Milletvekilliği görevini sürdüren Milletvekili Fevai Arslan, yeniden Milletvekilli olabilmek adına aday adayı oldu.
Şuana kadar Ak Parti’den Milletvekili olmak isteyen aday adaylarının sayısı resmi olarak 8’e yükseldi. Bu 8 isim arasında Milletvekili Fevai Arslan’da yer aldı. Resmi olarak başvurusunu İl Başkanlığına yapan Arslan, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’le birlikte konu hakkında açıklamalar yaptı.

Milletvekili Fevai Arslan’ın aday adaylığı başvurusunda konuşan İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekili Arslan’ın başvurusunu genel merkez yerine il başkanlığına yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Çok kıymetli Milletvekilimiz Fevai Arslan, büyük bir incelik göstererek genel merkeze değilde başvurusunu bize yapıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Teşkilata verdiği kıymeti bu anlamda göstermiş oldu. Bu hizmet yarışıdır. Kıymetli aday adaylarımız, büyük bir heyecanla bize başvurularını yapıyor. Bu durum bizi oldukça mutlu ediyor. Aday adaylarımızın fazla olması bize ayrı bir mutluluk veriyor.”
Milletvekilliğinin hizmet yarışı olduğunu belirtken Keskin, aday adaylarının deyim yerindeyse akın akın koştuklarını söyledi.
Milletvekilliği için yeniden aday adayı olan Milletvekili Fevai Arslan, sözlerine 2011 seçimlerini hatırlatarak 4 yıl Milletvekilliği yapma imkânı yapma fırsatı bulduklarını söyledi.

Arslan, gönüllerinden geçeni belki tam anlamıyla yapamadıklarını fakat mevcut koşulları en iyi değerlendirmek istediklerini belirtti ve şunları söyledi. “Siyasi geçmişimizi genel merkez bize uygun gördü.  4 yıl milletvekili yapma imkanı bize sağladınız. Bu 4 yılda edindiğimiz tecrübeyi başladığımız işler var, bitiremediğimiz işler var.  Yeni başlayacak projeler var. İkinci 4 yılda da bu yetki verilirse Düzce’mize hizmet etmek için bu yola yeniden çıkıyoruz.”
Düzcelilere seslenen Arslan siyasi görüşe dava gözüyle baktıklarını ve davanın bayrağını en yüksek çıtada taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Arslan son olarak başvurusunu genel merkeze değil de neden il başkanlığına yaptığını açıkladı. Arslan, etik olanı yapmaya çalıştığını söyledi.

Haber:Y.SEVER