CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ve eşi Nedret Öymen, Düzce Parti İl teşikatı ile birlikte Bostanyeri Köyü'nde Kafkas Kültür Derneği yöneticilerini ziyaret etti.

“Onlarla gurur duyuyoruz.”

Onur Öymen, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Kafkas Kültür Dernek yöneticilerini ziyaret etmenin mutluluğunu duyduğunu dile getirerek ''Bizim amacımız toplumu kaynaştırmaktır. Toplumun her kesimiyle ilişkiler kurmak istiyoruz. Biz etnik özellikleri zengin sayıyoruz. Ülkemizin bir zenginliği sayıyoruz. Bu çeröçevede Abhazlarla, Adigeklerle, Çerkezlerle, Rumeli'den gelenlerle, Arap kökenli olanlarla ve Kürt kökenli olanlarla daha yakın temas kurarak onların özelliklerini yaşantılarını yakından izlemeye çalışıyoruz. Çerkez kökenli vatandaşlarımız ülkemize geçmişten bu yana çok büyük hizmetler yapmışlardır. Çok çağdaş bir yaşam düzenini temsil ediyorlar. Çerkez köylerini gördüğümüz zaman çağdaşlığı görüyoruz. Onlarla konuşunca ülke sorunlarına ne kadar yapıcı yaklaştıklarını görüyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz'' ifadelerini kullandı.

“İktidar partisi zemin kaybediyor..”

Öymen, Hükümet çalışmalarını da eleştirerek ''Türkiye'de halkımız gerçekleri daha iyi görüyor. İktidar partisinin eksiklerini, yanlışlarını, Ülkemize zarar veren politikalarını, işsizlik alanında özellikle, dış politikada, güvenlik alanında, yanışları eksikleri günlük hayatında hissediyorlar. Onun için ben önümüzdeki genel seçimlerde iktidar partisinin şansı olduğuna inanmıyorum. İktidar partisi zemin kaybediyor. Yerel seçimlerden hemen sonra yapılan yeni kamuoyu yoklamasında AK Parti'nin oylarında düşüşün devam ettiğini gösteriyor ve iktidar partisinin biraz Türkiye'nin gündemini değiştirmesi buradan kaynaklanıyor. Moda tabiriyle mağdur rolünü oynaması, yani kendisinin mağdur edilen bir parti durumunda gösterilmesi gibi. Bunlar gerçek gündemi değiştirmeye halkın gözünden uzaklaştırmaya yönelik davranışlar gibi gözüküyor. Yani siz 7 yıldır iktidardasınız kim sizi madğur edebilir. Ama öyle bir izlenim yaratılıyor ki herkes bunların kötülüğünü istiyor gibi,bunlar ciddi iddialar değil, halkın desteğinin yok olduğunu görüyorlar ve bunu düzeltmek için akıllarınca senaryolar üretiyorlar. İnsanlar gerçekleri günlük hayatlarında görüyorlar, fakirlik işsizlik her şey görülüyor. Öezet olarak Hükümet başarılı bir icraat sergileyemiyor maalesef ülke kötü yönetiliyor. Buna mutlaka çare bulmak lazım. Her alanda kötü yönetiliyor. Sayın Başbakanın aşırı öfkelenmesi birazda buradan kaynaklanıyor. Başarısızlığını örmek için başkalarını suçlama yönüne gidiyorlar. Yani herkes suçlu Hükümet hariç. Ama ülkenin durumu perişan, yani sizin eleştirdiğiniz insanlar mı Türkiye'yi bu hale getirdi? Muhalefet mi bu insanları işsiz bıraktı'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Dernek tarafından ikramlar yapıldı.