Genç DÜSİAD üyesi Murat Albayrakoğlu’nun organize ettiği ve Suncuk Köyü ormanında gerçekleştirilen iftar organizasyonuna CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Albayrakoğlu, Genç üyeleri ve davetliler katıldı.

İftar programında söz alan CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, “Bu organizasyonu bir restoranda yapmış olsaydık bu kadar samimi olmazdı. Çok güzel bir ortam oluştu. Birlik beraberliğin çok önemli olduğu günlerdeyiz.” dedi.

Tunay, “Her geçen gün gelen şehit haberleriyle içimiz yanıyor. Burada böylesine rahat hareket edebiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Tunay’ın ardından söz alan DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, “Bu güzel ortamı hazırlayan Murat arkadaşımıza ve komite üyelerimize teşekkür ediyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyonun inşallah devamını da getiririz” dedi.

İftardan sonra konuşan Genç DÜSİAD üyesi ve organizasyonun ev sahibi Murat Albayrakoğlu, organizasyonun amacının köyün tanıtımı ve üyelerin kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Korkmaz ve Faik Tunay’ın de aralarında olduğu siyasetçiler Suncuk Köyü vatandaşlarıyla gündeme dair konular hakkında uzun süre sohbet etti.

Haber; R. BAL