BBP ve SP'nin ortaklaşa hareket ettiği Milli İttifak seçim çalışmalarına Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek sürdürdü. Birkan Mertol, Yeliz Altınkaynak ve Mustafa Zorlu'dan oluşan SP Düzce Milletvekili Adayları son günlerde iktidarın ülke genelinde ve yerel idarede yapılan icraatların kötü sinyaller verdiğini dile getirdiler. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan görüşmenin ardından mikrofonlarımıza genel bir değerlendirmede bulunan Milletvekili adayı Birkan Mertol, Ak Parti'deki güç zehirlenmesi iddiasını sürdürdü:

 

"Akp'de genelde güç zehirlenmesi var.Ekonomide halkın büyük sıkıntısıvar. Esnaf kan ağlıyor. Yerelde de Düzce Belediyesinin camii bahçelerine kadar işi uzatması düşündürücü ve korkutucu.Halk bunu görüyor. Sandıktan bu iktidar feci bir sonuç alacaktır.Halkın bu tepkisi sandıkta kendini gösterecektir"

           

Milli ttifakın seçimde büyük zafer elde edeceğini kaydeden Mertol, iktidarın bu sonucu görmezlikten gelmesinin faturasının ağır olacağını vurguladı.   

Haber;Y.SEVER