Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhan Alemdar, parti binasında yaptığı basın açıklamasında yerel ve ulusal gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

 

İslam ülkelerinde kan, gözyaşı, ölüm ve tecavüzler artarak devam ettiğini hatırlatan Alemdar, Türkiye ve İslam ülkelerinin kınamaktan öteye geçemediğini belirtti. Necmettin Erbakan’ın kurduğu D-8 İslam Birliği’nin kenara itildiğini belirten Alemdar, Ak parti Hükümetinin iktidarda biraz daha kalma hesapları yaparken, Türkiye ve İslam ülkelerinin yandığını dile getirdi.

 

BİZİM KÜRT SORUNUMUZ YOK, PKK SORUNUMUZ VARDIR

 

Alemdar, “ Bugün Filistin davası unutulurken ilk kıblemiz davamız mescidi aksa tarihinde görmediği çirkefliği görürken, siz papayı Türkiye’ye davet ediyorsunuz. Papa Müslümanların lehine gelmez. Irak üçe bölündü, Libya karmakarışık, Suriye Bildiğiniz gibi kaynayan kazan… Türkiye’de iki milyona yakın Suriyeli var. Mısır cuntacıların meşrulaştırdığı ülke, demokrasi havarileri sus pus. Türkiye’de çözüm süreci adı altında hepsi BOP eş başkanlığında son noktaya gelen Büyük İsrail Devleti’nin kurma sürecidir. Bizim Kürt sorunumuz yok, PKK sorunumuz vardır. PKK’nın zihniyeti bellidir, uygulanacak yol da bellidir.” ifadelerini kullandı.

 

Hükümetin “IMF’ye borcumuz kalmadı” lafları ile halkı kandırdığını söyleyen Alemdar, asgari ücretliye, emekliye, memura ve işçiye yapılan zamları işaret ederek “borcun yoksa halkın parasını halka niçin vermiyorsun?” diye sordu. Alemdar, basın açıklamasında Düzce Milletvekilleri ve Belediye Başkanını da eleştirdi.

 

KENDİ ARALARINDA ÇEKİŞMEKTEN BAŞKA İŞLERİ YOK

 

Alemdar, “ Düzce Milletvekilleri bir dahi dönem aday olabilir miyim düşüncesine girmişler. Düzce’nin yığınla sorunları varken, medyadan takip ediyoruz. Kendi aralarında çekişmekten başka işleri yok. Düzce belediye başkanı ise seçimden sonra yapılan en iyi icraatlardan biri belediye çalışanlarının ücretini ödeyemezken, son model astronomik rakamla makam aracı alması. İkinci ise yurt dışı gezilerinden dönmemesidir. Halkımız da tam böyle bir belediye başkanı yakışır. Hayırlı olsun. Milli Görüş Saadet Partisinin genelde ve yerelde iktidarda olmadığı dönemde halkımız kaybetmiştir. Halkımız yeniden bize kulak vermek zorunluğunda. Aksi takdirde bugün olduğu gibi maddi ve manevi alanda kayıp vermeye devam edecek. Başka çıkış yolu yok. Bu denenmiş ve ispatlanmıştır.” dedi.

 

Haber;S.KAŞKIR