Toplantıya DSP Merkez İlçe Başkanı Gülay İnal, MHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Danışmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ataseven katıldı.

Düzce için neler yapabiliriz?

AKP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, "Bugün AK Parti Merkez İlçe olarak, DSP İlçe Başkanı Gülay İnal, MHP İlçe Başkanı Abdullah Danışmaz ve CHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ataseven ile bir araya gelerek' Düzce için neler yapabiliriz adına onların da ortak olduğu bir platform oluşturduk. Şu an burada bulunmayan diğer siyasi partiye mensup arkadaşlarımız onlara ulaşamadığımız için burada değiller. Bu toplantıyı her ay periyodik olarak gerçekleştireceğiz. Amacımız Düzce için her şeyin en iyisini yapmak. Yapıcı eleştiriye açığız. Ortak aklın bir olduğundan yola çıkarak, Düzce için birlikte çok şey yapacağımıza inanıyorum. Toplantıya katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

Hep birlikte taşın altına elimizi koyalım

CHP İlçe Başkanı Mahmut Ataseven ise, " CHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak AK Parti'nin ilçe teşkilatlarına çağrısına uyarak bugün bu toplantıdayız. Bu tür toplantılar daha öncesinden yapılmalıydı. 1999 depremi sonrası Düzce için her anlamda yıkımlar söz konusu, bununla ilgili çalışmalar var. Bu anlamda hep birlikte taşın altına elimizi koyduk. Düzce için varız, herşeyi Düzce için yapacağız" ifadelerini kullandı.

Biz Muhalefetiz

DSP İlçe Başkanı Gülay İnal da konuyla ilgili açıklama yaparak, " Düzce için hep birlikte görüş alışverişi yapacağız. Muhalefet olarak biz her sorunun çözümü olacağını düşünüyoruz." dedi.

Düzce ve Düzce'nin menfaati için

MHP İlçe Başkanı Abdullah Danışmaz yapılan toplantının amacını şöyle açıkladı, " Sorunların giderilmesi anlamında bu toplantıya katılıyoruz. Düzce ve Düzce'nin menfaati için, Düzce'nin daha yaşanılır bir il olması adına buradayız. En önemli sorunlarımız; Bağlantı yolu, Yığılca yolu ve çiftli yolun tamamlanmamış olmasıdır. İlerleyen aşamalarda yapılması gereken konular da var. Ancak şu an önemli olan imar ve iskan konusu. Gerekli çalışmaları paylaşacağımız toplantının ne kadar samimi olup olmadığının takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.