AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı, yaklaşan parti içi seçim ve partinin kuruluşuyla dönümü dolayısı ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Ramazan programlarına başlayacaklarını ifade eden Yılmaz, 14 Ağustos’ta AK Parti’nin kuruluşunun yıl dönümü olduğunu ve bununla ilgili program düzenleyeceklerini ifade etti.

“Ramazanda ilçeler ve köy gezilerimiz başlayacak. 14 ağustos tarihinde de AK Parti’nin kuruluşunun yıl dönümü. Bu münasebetle 14 Ağustos akşamı Belediye önünde bulunan iftar çadırında iftar programı düzenleyeceğiz. Bütün il ve ilçe delegelerimiz katılacak. Genel merkez adına da MKYK Üyesi Orhan Yegin konuşmacı olarak katılacak.”

İki gün süren genişletilmiş il başkanları ve il başkanları toplantıları ile ilgili de konuşan Başkan Yılmaz, “Genel konuların yanı sıra parti içinde teşkilatlarımızdaki seçimlerin tarihlerini de belirledik.” İfadelerini kullandı.

“Genişletilmiş il başkanları toplantısının 67. Sini yaptık. Başbakanımız başkanlığında Genişletilmiş İl başkanları toplantısının basına açık kısmında genel konular, ülke gündemi kriz söylemleri, siyasi durum hakkında konuşmalar yapıldı. Basına kapalı kısmında ise parti içindeki gidişat ve seçim süreçleri ele alındı.”

Haber; R. BAL