Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Nisan ayı İl Danışma Meclis Toplantısı bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yaklaşan 7 Haziran seçimlerinin ve il başkanlığının faaliyetlerinin konuşulduğu meclis toplantısı İl yönetimi liderliğinde yapıldı. Toplantıya Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır katılırken bir diğer Milletvekili Fevai Arslan ise toplantıda yer almadı. Meclis Toplantısında Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri Ak Parti aday adayları ve partililerde yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri üzerinde durdu. Ak Parti olarak hedeflerinin meclise 400 milletvekili göndermek olduğunu ifade eden Keskin, anayasayı Ak Parti olarak değiştirecek sayıya ulaşmaları gerektiğini vurguladı. Seçimlere hazır oldukları mesajı veren Başkan Keskin, partilerinin Düzce’de yeniden üç milletvekili çıkaracağını söyledi.

Keskin, genel merkezin yaptığı kamuoyu araştırmalarının mevcut sonuçlarını da paylaşarak seçime hazır olduklarını söyledi. Keskin, “Düzce’deki şuan yapılan araştırmalara göre oy oranımız yüzde 72, yüzde 73 oranlarındadır. Türkiye genelinde ise yüzde 45 ile 52-53 bandında değişiyor” dedi. Partililere seslenen Keskin seçimler için küsmeden, darılmadan dava hizmetiyle çalışacaklarına olan inancını belirtti.

Toplantının basına açık bölümünün sonunda 12 yıldır Yığılca’da Ziraat Odası Başkanlığını yapmakta olan ayrıca 2009 yılı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığı olan Nizamettin Kalaycı ve yönetim arkadaşlarının Ak Partiye katılım töreni yapıldı. Başkan Kalaycı ve yönetiminde yer alan 6 isme İl Başkanı Hikmet Keskin tarafından rozetleri takıldı.

Haber:Y.SEVER