İlçe Başkanlarını kabul eden AK Parti İl Teşkilatında 5 isim başvuruda bulundu.

OSMAN KILIÇ
Beyköy Belediye Başkan aday adayı olarak Osman Kılıç, öğleden önce gelerek aday adaylık başvurusunu yaptı. İlk olarak MHP’den seçilerek daha sonra AK Parti saflarına geçen Osman Kılıç bu dönem AK Parti saflarında seçimlere girecek.

TALİP ÇABUKOĞLU
Konuralp Belediye Başkan aday adayı olan Talip Çabukoğlu, başvuruda bulundu. Başvurusunu resmi olarak yapan Çabukoğlu 'Konuralp için çalışmaya, bütün sorunları göğüslemeye hazırım' dedi.


HÜSEYİN ALTINIŞIK
Boğaziçi Belediye Başkan aday adayı olan Hüseyin Altınışık Mehmet Keleş’ten sonra partiye gelerek başvuruda bulundu. “Güzel günlerin gelmesi için buradayız” dedi.

HÜSEYİN ATİK
Boğaziçi Belediye Başkan aday adayı olan Hüseyin Atik’te başvuruda bulundu. Atik, “Boğaziçi Beldesine hizmet etmekte hazırım. ”dedi.

MUHSİN YAVUZ
AK Parti İl Teşkilatına son olarak İlçe Belediye Başkan aday adayı başvurusunda bulunan Muhsin Yavuz oldu. AK Parti’den Çilimli Belediye Başkanlığı için tek aday olan Muhsin Yavuz için AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, bu kadar çok çalışmasaydı bu kadar çok başarılı olmasaydı bugün belki de daha çok aday adayı başvurusunda bulunabilirleri. Karşısına kimse çıkmadı dedi.