AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, genel merkezdeki törende Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılmasının ardından ilk açıklamasını Öncü Ana Haber’e yaptı. Çok güzel bir atmosferin yaşandığını ifade eden Keleş, verilen görevin çok ağır bir mesuliyet taşıdığını kısa süre içinde arazide çalışmaya başlayacaklarını dile getirdi.

 

Keleş, “Sayın başbakanımıza Düzce’de en yüksek oyu alacağımızı, Düzce’de bütün belediye başkanlıklarını, il genel meclisi üyelikleri ve belediye meclis üyeliklerini olabildiğince yüksek oy oranı ile kazanacağımızı söz verdik. Bu çok ağır bir mesuliyet. Yerine getirmemiz gereken önemli bir iş olduğunu düşünüyorum. Hızla arazide çalışmaya başlayacağız.” diye konuştu.

 

GÜVEN TAZELENDİĞİNİN GÖSTERGESİ

 

“Neden bir dönem aradan sonra tekrar aday gösterildiniz” sorusuna Keleş şu şekilde cevap verdi:
“Bunlara takılmamak lazım. Bu bir parti organizasyonu. Neyin ne zaman nasıl tezahür edeceği belli olmaz. Bugün ortaya çıkan sonuca bakıldığında bu görevin tekrar bize tebliğ edilmesi, geçmişte zihinlerde yaratılmak istenen soru işretlerinin asılsız olduğu gösterdi. Bu güvenin tekrar tazelendiği açık ve net olarak ortadadır.”

 

 

DANIŞMAZ SOKAĞA ÇIKSIN

 

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ın “Şahibeli Başkan” nitelemesine ise Keleş sert çıktı.
Keleş, “Abdullah Danışmaz ne dediği çok önemli değil, düzce halkının ne dediği önemli. Düzce sokaklarında biraz gezerse Mehmet keleşle ilgili gerçek görüşü açık bir şekilde görür. Elinde bilgi varsa çıkar açıklar. Kulaktan duyma saçma sapan şeylerle siyaset yapılmaz. Mehmet Keleş Düzce’ye en zor dönemde maksimum düzeyde hizmet etmiştir.” dedi

 

İsmail bayram halen belediye başkanı olduğunu hatırlatan Keleş, onun döneminde yapılan yada yapılmayanları hiçbir zaman eleştirmeyeceğini dile getirerek “Onun dönemi ile ilgili eksiklik ve yanlışlıklar ağzımızdan çıkmaz. Düzce’ye hizmet etmiştir. İsmail beyin bıraktığı noktadan, onun tecrübe ve birikimlerinden istifade ederek devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber;S.KAŞKIR