Ak Parti’nin Bayramlaşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilat olarak üzerlerinde bulunan rehaveti atmaları gerektiğini savunan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yoğun bir seçim çalışmasının içine girdi.
Bugün düzenlediği basın açıklaması ile “benim oyum Erdoğan’a” diyen Keleş, ev ziyaretlerine de başladı. Keleş’in yerel seçimlerde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de ilk adresi Ağa Mahallesi oldu.


Seçim otobüsü ile geldiği Ağa Mahallesi’nde Çubuk ailesine konuk olan Başkan Keleş mahalle sakinlerinin sıcak ilgisi ile karşılaştı. Keleş’in geldiğini duyan mahalle sakinleri eve koştu.


Düzce Eski Milletvekili Celal Erbay ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği Keleş, ağa mahallesinin bugüne kadar yapılan seçimlerde Başbakan Erdoğan’a her zaman tam destek verdiğini söyledi bu seçimlerde de aynı tavrı göstereceğini belirtti.


Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek bir oy oranı ile ilk turda seçileceğini savunan Keleş, ülkenin istikrarının bozulmaması açısından bunun önemli olduğunu vurguladı.

 

Haber: S. Kaşkır