AK parti Düzce Milletvekili seçilen İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, seçimden sonraki ilk gün basın karşısına çıktı. Basına ve seçim süreci boyunca destek verenlere teşekkür etmek amacıyla düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz ve partililer de vardı.

Düzce’de kavgasız, gürültüsüz bir seçim dönemi geçtiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, “ Uzun zamandır uğraşı verdiğimiz 12 Haziran Genel Seçimlerimiz geride kaldı. Bu süreç içerisinde hakikaten tüm teşkilatlarımız, tüm delegasyonumuz ciddi bir çalışma temposundan geçti. Ben huzurlarınızda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Düzce’de kavgasız, gürültüsüz bir seçim dönemi geçtiğini düşünüyorum. bazen bazı tatsız söylemler de oldu, bunlar üzücüydü. Aslı astarı olmayan iddialarla insanların akılları karıştırılmak istendi. Ama biz iktidar partisi olmanın bilinci içerisinde bu tür söylemlere kulak asmadan, bulaşmadan seçim atlattık.”

AK Parti’nin iktidar olamama gibi bir sıkıntısı olmadığını da vurgulayan Yılmaz, “ Vatandaşın teveccühünü biz sahada, gittiğimiz bölgelerde görüyorduk. Bunlar da aynı şekilde sandığa yansıdı.” Şeklinde konuştu.

“Bundan sonraki süreçte, iktidarın şuuruyla bize verilen desteklere layık bir şekilde tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte cevap verilecektir. Genelde de iktidar olamama gibi bir sıkıntımız yoktu. Dünyada bir ilk oldu ve partimiz oyunu yükselterek 3. defa seçilmiş oldu. Bu da ayrıca bizi gururlandırdı. Tüm Türkiye’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte, Belediye Başkanlarımızla, teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle birlik ve beraberlik içerisinde güzel politikalar üreterek vatandaşımıza layık olmaya çalışacağız. Hayırlı olsun.”

Haber; R. BAL