Avukat Oya Kocaman, AK Parti’den milletvekili adaylığı için müracaatını yaptı. İlk kadın aday adayı olan Kocaman parti binasına gelerek başvuru dosyasını teslim etti.

“Düzce’mizde bu sefer diğerlerinden farklı olarak bir kadın eli değmelidir” diyen Kocaman, şunları söyledi: “Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına, hepimizin üzerine düşen tarihi sorumluluk var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için hepimiz gönül birliği içinde hareket etmek zorundayız. Siyasetteki en büyük kazanç milletimizin bizleri hayırla anmasıdır. Bizleri yetiştiren ve geliştiren bu aziz milletimize borcumuz var. Çalışmak, çok çalışmak için gerekli enerjiyi ve şevki bize verecek olan doğup büyüdüğüm Düzce’mize ve hemşehrilerimize olan muhabbetimizdir. Mevkiler makamlar geçicidir. Mevkide makamda ancak aziz milletimize ve siz değerli Düzcelilere hizmet içindir. Düzce’mizde bu sefer diğerlerinden farklı olarak bir kadın eli, bir anne eli değmelidir” İl Başkanı Hikmet Keskin’de Oya Kocaman’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 

MEMURSEN’DEN İKİ ADAY


Öte yandan Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur Sen Konfederasyonunun Düzce’deki iki temsilcisi AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Dün Memur-sen İl Başkanı Orhan Kılıç, başvuru dosyasını Ak Parti İl Başkanına teslim etti. bugünde Düzce Büro Memur-Sen Şube Başkanıyken istifa eden Muhsin Çetin, milletvekilliği aday adaylığı için ilk adımı attı. Muhsin Çetin başvuru formunu İl Başkanı Hikmet Keskin’e teslim etti.


Haber;S.KAŞKIR