Seçime az bir süre kala AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, çalışmalarına başladı. Terminale yaptığı ziyaret sonrasında Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Düzce AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun da katıldığı seçim konvoyuyla Kalıcı Konutlara seçim konvoyu düzenlendi.

 

 

Yerel seçimlerde partilerin esnaf ziyaretleriyle durgun geçen Düzce siyaseti, AK Parti’nin ilk seçim konvoyu düzenlemesiyle gündeme hareket getirdi.

Kalıcı Konutlar bağlantı yolundan başlayan dev konvoy önce şehir merkezinde tur attı, ardından kalıcı konutları gezdi. Konvoy Huzurevi'nde son bulurken, Keleş huzurevi sakinlerinin ellerini öptü hatırlarını sordu. Sohbet ettiği yaşlıların gönlünü alan Keleş, Yerel seçimlerde destek istedi.

 

 

“Düzce için elimizi taşın altına yeniden koyduk. Daha da gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız” diyen Keleş, konvoya katılan tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kalıcı Konutlardaki Cumartesi Pazarı’na da ziyarette bulunan Keleş, Pazar esnafının tek tek elini sıktı sorunlarını dinledi. Seçimlerde aday olduğunu dile getiren Keleş esnaflardan oy istedi ve el broşürünün yanında esnafa karanfil dağıttı.

 

 

 

 

Seçimlere iki buçuk aylık bir sürecin kaldığını dile getiren Keleş, “bu süreçte bütün evlerimizi gezeceğiz, bütün caddelerimize sokaklarımıza girerek onlardan oy isteyeceğiz. Umarım bu konvoyla Düzcelilere rahatsızlık vermeyiz. Bu da seçimin karakterinde var. Şimdiden tüm Düzcelilerden özür diliyoruz” dedi.

 

Haber: G. KARDUZ