Saadet Partisi gençlik kolları genel merkezi tarafından başlatılan ve Türkiye’nin birçok yerinde yapılan “Siftah Saadet Gençliğinden” çalışması Türkiye geneline hızla yayılıyor. Bu çalışma kapsamında geçtiğimiz Cuma günü çalışma yapan Saadet Partisi Düzce gençlik kolları, esnafa siftah parası dağıttı. İçerisinde bir mektup yazan ve 50 kuruş para bulunan zarfları sabahın erken saatlerinde kapıların altından bırakılarak siftah dağıtılan cadde esnafı kepenklerini açtıklarında bu hoş sürprizle karşılaştılar.


Saadet Partisi Düzce Gençlik Kolları tarafından dağıtılan mektupta şu sözlere yer verildi: “Düzcemizin değerli esnafı. Zaman oldu iş yerinize uğrayan bir düşküne yardım ettiniz. Zaman oldu bir garibanı doyurarak dini ve sosyal sorumluluğunuzu yerine getirdiniz. Kimi zaman zor durumda olan esnaf arkadaşlarınıza katkıda bulundunuz. Birbirinizin sevincine ortak olurken bazen de birlikte üzüldünüz.


Gün geldi bereketli kazançlar elde ettiniz. Gün geldi siftahsız kepenk kapattınız. Saadet Partisi Düzce gençlik kolları olarak istedik ki, sürekli birbiriyle dayanışma halinde olan esnafımızın bugün ki siftahı bizden olsun. Hayırlı sabahlar dileriz. Allah helâl ve bereketli kazançlar nasip etsin”



Haber;S.KAŞKIR