AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal tesislerinde mahalle ve köy temsilcilerine yönelik, bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir katıldı.
 
İktidar Partisi, Düzce’de 2019 seçimlerinde en iyi sonucu alabilmek için çalışmalara başladı. Bu kapsamda yapılan ilk toplantı da mahalle ve köy temsilcilerine oldu.
 
AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ve Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, 2019 seçimlerinde sandıktan açık ara çıkabilmek için yoğun olarak çalışacaklarını belirtti.
 
Erguvan tesislerindeki toplantı ilk olarak konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek, “Ordumuz Afrin’de savaş halinde ve bizler de kahraman ordumuza yardım etmeliyiz. Bu noktada bizler de tedbirlerimizi alacağız. Önümüzdeki günlerde sınırımıza kadar giderek yardımlarımızı yapacağız. İlimiz milletvekillerimiz ve siyasilerimizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 


“Teşkilatın kalbisiniz”
Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, teşkilatın kalbinin ve kılcal damarlarının mahalle ve köy temsilcileri olduğuna dikkat çekti. En büyük gücü temsilcilerden aldıklarını belirten Keşir, “Burada kendinizi alkışlamanızı istiyorum. Çünkü sizlerin sayesinde AK Partimiz bu noktalara geldi. Kongre sürecimizi tamamlamak üzereyiz. Bu demektir ki 2019’a Düzce teşkilatları hazır. Düzce her seçimde gücünü ve başarısını ispatlamıştır. Yenilenen ve güçlenen kadrolarımızla 2019’daki seçimlere daha güçlü bir şekilde gideceğiz. İl Başkanımızın arkasında milletvekillerimizle, tüm teşkilatlarımızla ve sizlerle kale gibi duracağız ve Liderimizin yanında olacağız” ifadelerinde bulundu.
 


“AK Parti bayrağını hiç indirmediniz”
Milletvekili Fevai Arslan da teşkilatın gerçek gücünün mahalle ve köy temsilcileri olduğunu kaydederek , “Asıl güç sizsiniz çünkü çocuklarına kızan, hanımına ya da kocasına kızan size gelir ve serzenişte bulunur. Sizler de bu sorunları bize iletirsiniz. Bazıları çözülür bazıları ise çözülmez. Buna rağmen sizler 2001’den bu yana yanımızda olup, bayrağı hiç indirmediniz. Bizler de sizlerin destekleri ile ilimize en iyi hizmeti getirmek için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.
 


“Birlik ve Beraberlik Bozulmayacak”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 2015 yılından itibaren özellikle üç milletvekili ve teşkilatlarda gözle görünür bir birlik ve beraberliğin inşa edildiğini ve bu düzenin bozulmayacağını ifade etti. Milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatlarla her zaman istişare içinde olduklarını kaydeden Keskin, “Beraberlik içinde olduğumuz için Düzce’ye son 3 yıl içinde 350 projeyi getirdik. Sizler bizim elimiz kolumuz oldunuz. AK Partiyi, Recep Tayyip Erdoğan’ı milletvekillerimizi hep vatandaşlarımıza anlattınız. Bu çalışmanız ve gayretiniz takdire şayandır” dedi.
 


“Her zaman sahadayız”
AK Partinin her zaman sahada olduğunu kaydeden Keskin, “Biz seçimden seçime sokağa inen bir parti değiliz. Herkese dokunmaya çalışıyoruz. Bugün mahalle ve köy temsilcilerimizle, yarın delegelerimizle, sonra sandık başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Hepsini planladık. Yeni kadrolarımızla, sizlerin desteği ve gayreti ile 2019’a gideceğiz. Köylerinizde ve mahallelerinizdeki sorunları lütfen bize bildirin. Biz de milletvekillerimiz ve gerekli yerlerle paylaşıyoruz. İlimizi en güzel şekilde temsil ederek hizmeti getirmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu da toplantıya katılan herkese teşekkür ederek birlikte daha büyük zaferlere imza atacaklarını kaydetti.


Haber: A. SARI