AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, düzenlediği basın toplantısında AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü’nün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmasının ardından Düzce’ye yapacağı ilk ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Keskin, parti il binasında AK Parti Düzce ilçe ve belde başkanları ile birlikte basın açıklaması yaptı.

“Hasret içinde beklenen Bakan özlemi sona erdi”

Düzce’nin hasret içinde beklediği Bakan özleminin sona erdiğini belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’nün devir teslim töreninde tüm teşkilatlarımız hazır bulunması ve Bakanımızı yalnız bırakmaması hem bizi hem de Sayın Bakanımızı çok memnun etmiştir. Bakanımız tüm teşkilat mensuplarımıza selamlarını ilettiler” dedi.

“Bakanlığın kıymetini bileceğiz”

Teşkilatların birlik ve beraberlik içinde olması neticesinde Düzce’ye Bakan geldiğini belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Uyum içinde çalışmamızın sonucunu aldık. Düzce’miz Bakanlık hasretiyle yanıp tutuşuyordu. Bundan sonra Sayın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ile birlikte çok önemli ve yeni projelere imza atacağız. Bakanlığın kıymetini bileceğiz. Sayın Bakanımız da yeni projelere imza atacağımızı belirttiler Bundan sonra Düzce çok farklı bir il olacak” diye konuştu.

Saat 16.30’da Kaynaşlı gişelerinde karşılanacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’yü Düzce’de özel bir organizasyon ile karşılayacaklarını kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı İl Başkanı Hikmet Keskin, “Sayın Bakanımızı Cumartesi günü saat 16.30’da Kaynaşlı gişelerinden karşılayacağız. Konvoy halinde il teşkilat binamıza geleceğiz ve Bakanımız teşkilatlarımıza ve hemşerilerimize hitap edecekler. Ardından İstanbul Caddesinden esnaf ziyaretleri yaparak Anıtpark meydanına geçerek özel bir organizasyonla Bakanımızın memleketine ilk ziyaretini unutulmaz yapacağız” ifadelerinde bulundu.

Haber; S. C. AKYÜZ