CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce dün Zonguldaklılarla buluştu. Bugün saat 14.00’de Düzce’de miting yapacağı bilinen İnce, Zonguldak dönüşünde Akçakoca’ya uğradı. İnce burada CHP İl Başkanı Vildan Cemşit ve parti yönetimi, CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran, CHP İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Zekeriya Tozan ile yüzlerce Akçakocalı tarafından karşılandı.
Şehir meydanına girene dek sık sık otobüsünün önü kesilerek tezahüratta bulunulan İnce, vatandaşları selamlayarak bugün yapacağı mitinge davet etti.



“81 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım”
Alana tam yerleşmeden otobüsün kapılarının açılmasını isteyen İnce buradan hitap ettiği coşkulu kalabalığa şu sözlerle seslendi:
“Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ben 4 Mayıs'ta parti rozetini çıkarttım. Tek olan şey hepimizindir, tek olan şey bir grubun olmaz. Bayrak tektir. CHP'nin, AK Parti'nin, MHP'nin, İYİ Parti’nin bayrağı olmaz, hepimizindir o. Cumhurbaşkanı da tektir ve partili olmaz. Ben parti rozetini çıkarttım ve Türk bayrağı taktım. 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. AK Partinin de cumhurbaşkanı olacağım.



Türkiye'nin barışması lazım, bu gerginlik yeter. Ayrı gayrı, sağ sol yok. Önce milli bütünlüğü ve kardeşliği sağlayacağız. İçerde bir bütün olduktan sonra Avrupa’ya kafa tutacağız. Sağ, sol yok. Ben sadece CHP’lilerin değil diğer partilerin de cumhurbaşkanı olacağım. Ülkeyi kalkındıracağız, emekliyi rahat yaşatacağız. Öğrenci rahat okuyacak, yurt bulacak.”

Bugün saat 14.00’te Anıtpark Meydanı’nda yapacağı mitinge tüm Düzcelileri davet eden İnce, “Orada bölgesel ve ülke sorunlarına yönelik, sizlerin dertlerinin çözümüne yönelik açıklamalarda bulunacağım. Allah’a emanet olun” dedi.

Haber: Ö.YILMAZ