İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu CHP Merkez İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundu. İl Başkanı ve Merkez İlçe Başakı'nın tüm ilçe başkanlarıyla birlikte yaptıkları toplantı sırasında İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kayhan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP'yi ziyaret ettiler. Ziyaretin amacının yeni yapılan kongre olduğunu bilirten İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kayhan Özdemir: “Bizim bugünki ziyaretimiz her hangi bir sıkıntımız olmayışıdır. Bizim asıl amacımız kongre sonrasında hayırlı olsun ziyaretidir. Bu yüzden CHP Merkez ilçe başkanı Evren Kuşçuoğlu'na görevinde başarılar diler, tebrik ederiz” şeklinde konuştu.
CHP Merkez ilçe başkanı Evren Kuşçuoğlu ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ve STK'lar ile yapılacak tüm görüşmeler sonrasında Düzcemize hayırlı olabilecek çalışmalar yapılacağını vurguladı.
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan: “Bizim hedefimiz kongremiz sonrasında tüm sivil toplum kuruluşlarını ve odalarımızı ziyaret etmekti. Fakat Esnaf odalarının seçimlerinin halen sürmesi nedeniyle tüm kongrelerin bitmesinin ardından ziyaretlerimize başlayacağız” dedi ve
1,5 ay sonra CHP il kongremizide yapacağız. Cumhuriyet halk partisi adına çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek. İnşaat mühendisleri odasının bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.