Düzce ve ilçelerde Belediye Başkan adayı açıklamayan İşçi Partisi bugün basın toplantısı düzenleyerek partinin İl Genel Meclisi adaylarını açıkladı. İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda da bulundu.

“AKP'ye karşı kazanma şansı yüksek olan adayları destekleyeceğiz.”

Yerel seçimler için Merkez ve ilçelerde aday açıklamayacaklarını belirten Sönmez, “Bugün en önemli görev, yerel yönetimleri AKP'den kurtarmaktır. Bunun için Düzce'de tek adayda birleşmek için istek ve gayretleri oldu. Şimdi bu birleşme görevini seçmenlerin sandıkta yerine getirmesini istiyoruz. Buradan ilçe ve beldeler dahil tüm Düzce halkina sesleniyoruz. Hangi il, ilçe ve belde olursa olsun, AKP karşısında kazanma şansı yüksek Belediye Başkan adaylarını destekleyelim. İşçi Partisi olarak Belediye Başkanlığı seçiminde Düzce il, ilçe ve beldelerde AKP'ye karşı kazanma şansı yüksek olan adayları destekleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

İP, İGM seçimlerine tam kadro katılıyor.

İşçi Partisi İl Genel Meclisi seçimlerine girecek adaylarını da açıkladı. Açıklamaya göre partinin birinci sıradan İGM adayı Emekli Emniyet Müdürü Nazmi Subaşı, ikinci adayı Emekli Hemşire Ayşe Sönmez, üçüncü adayı Emekli ve Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneği Kurucu Başkanı Hikmet Neğuç, dördüncü adayı Ev Hanımı Ayşe Atasoy, beşinci adayı Emekli İşçi ve Sendikacı Ali İhsan Genç, altıncı ve son İl Genel Meclisi adayı ise Emekli İşçi İsmail Albayrakoğlu oldu..