CHP eski Ankara Milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, bugün CHP İl Örgütünü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Düzce’nin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Kurtulmuşoğlu, parti üyeleri ile izleyecekleri yol hakkında istişarelerde bulundu.



Merkez ilçe başkanı Alaattin Duran’ın hazır bulunduğu ziyarette CHP eski Ankara Milletvekili Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu, son günlerde Düzce’nin bir numaralı gündem konusundan biri olan hava kirliliği ile ilgili konuştu. Radyoloji uzmanı olan Kurtulmuşoğlu, hava kirliliğinin sağlığa etkileri üzerinden görüşleri ortaya koydu.

Kurtulmuşoğlu, “ Düzce’de hava kirliliği had safhada. En çok da yaşlı vatandaşları ve çocukları etkiliyor. Hava kirliliği temelinde kalitesiz kömürler yatıyor. Düzce’de doğalgaz var. Ancak öyle kötü kömürler kullanılıyor ki  doğalgazı boğuyor. Ucuz ısıtıyorsun ama hasta ediyorsun.  Tedavi masrafları kömür masraflarının 10 katı.  Vatandaşı hasta etmeyeceksin. Düzce’deki bu dorunla ilgili hükümet temsilcileri her kış çekilen bu sorunu halletmek mecburiyetinde. Ne ucuz kömür ne de sıhhatimiz kötü olsun.” diye konuştu.

Sorunları sıralayan eski milletvekili Kurtulmuşoğlu,  CHP olarak çok çalışmaları gerektiğini söyledi ve parti üyelerinden her vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinlemelerini istedi.

Haber;S.KAŞKIR