Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Avrupa Yakası Düzceliler Derneği Gençlik Kolları tarafından İstanbul Avcılar’da düzenlenen programa katıldı. Burada konuşan Başkan Özlü, 23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’ a destek istedi. Kendisinin 11 yıl İstanbul’da kaldığını dile getiren Özlü, Zeytinburnu’nda bulunan Atatürk Öğrenci yurdunda kaldığını, lisans öğrenimini bitirdikten sonra yüksek lisans ,doktora ve asistanlık çalışmalarını İstanbul’da yaptığını iletti. Öğrencilik yıllarında Cevizlibağ’daki yurttan Mevlanakapı’ya giderek hamamlarda çamaşırlarını yıkadıklarını ve zorluklar içinde eğitimlerini İstanbul’da tamamladıklarını iletti.



İstanbul’da ulaşım konusunda büyük yol kat edildiğini ifade eden Özlü, bütün bu çalışmalarda kabinesinde bakan olmaktan gurur duyduğu Başbakan Binali Yıldırım’ın imzası olduğunu iletti. O dönemde denize akan Istranca ve Melen suyunun bugün deniz yerine İstanbullulara aktığını ve bunun gibi büyük yatırım ve projelerin İstanbul’a kazandırılacağını söyleyen Özlü, Yıldırım’a destek istedi.



Avrupa Yakası Düzceliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Verep koordinasyonunda gerçekleşen program öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi.


Haber: S. AYAN