Geçtiğimiz hafta Düzce Belediyesi’ne yaptığı ziyarette Başkan İsmail Bayram’a “Seni yanımda görmek istiyorum” diyerek destek çağrısı yapan, Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş bugün Bayram’la seçim gezilerindeydi.

 

Teşkilat üyeleri ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Keleş'e Belediye Başkanı İsmail Bayram da eşlik ederek destek istediler. Bayram ve Keleş’in ziyaretinde en çok dikkatlerini çeken Tüfekler için Dipçik üretimi yapan imalathane oldu. Burada ahşapları inceleyen Keleş ve Bayram, esnaflarla sohbet etti.

 

İNŞALLAH GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ


Belediye Başkanı Bayram, Keleş’e tam destek verdiğini belirterek, “inşallah bizden sonra kendisi hizmetlerimize kaldığı yerden devam edecek” diye konuştu.


Bayram, “Adayımız çok yoğun. Bende kendisine çeşitli platformlarda destek olmaya gayret ediyorum. Bir taraftan belediye başkanlığını devam ettirirken, diğer taraftan seçime ilişkin elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah gülen taraf biz olacağız. Bu bizim için önemli bir seçim. Düzce belediyemizde başkanımız ve meclis üyeleri ile birlikte güzel bir ekip 5 yıl hizmet edecek.” dedi.

 

 

İŞTE AK PARTİ KARDEŞLİĞİ


Bayram’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Keleş ise önemli olan “istikrar” dedi.


Keleş, “İşte ak parti kardeşliği, birlikteliği bu şekilde.” Geçmiş dönemlerde çalışmıştık, bu döneme beraber çalışacağız. Her zaman yanımızdan olacak. Düzce’ye çok kıymetli eserler vermiştir. Bizde onun bıraktığı yerden devam edeceğiz. Bu işler böyledir. Düzce ye çok kıymetli hizmetler vermiştir. Burada isimler çok önemli değildir. İsmail bey olur, Mehmet bey olur bu konuda küsmek darılmak haddimize düşmez. Geçmişte ben nasıl küsmemiş, darılamamışsak İsmail bey de küsmemiştir. Bayrak yarışıdır.” diye konuştu.

Keleş’in “Biz biraz dinlendik geri döndük. O da dinlenir, geri döner inşallah.” Sözleri ise Bayram’ı gülümsetti.

 

 

Haber;S.Kaşkır