Uzun süredir adaylarını açıklaması beklenen Cumhuriyet Halk Partisi bugün nihayet adaylarını açıkladı. Akşam saatlerinde düzenlenen programla parti üyelerine ve basına 29 Mart yerel seçimlerine girecek adaylar tanıtıldı.

Yapılan açıklamaya göre partinin Düzce Belediye Başkan adayı daha önce de haberlerimizde belirttiğimiz gibi Eczacı Evren Kuşçuoğlu olurken, Akçakoca adayı İnşaat Mühendisi Fikret Albayrak, Beyköy adayı Eski Belediye Başkanı Ömer Altınok, Boğaziçi adayı Makine Mühendisi Muzaffer Yeşildağ, Cumayeri adayı Eski Özel İdare Müdürü Ali Keleş, Gölyaka adayı Mali Müşavir Hüseyin Çakır, Çilimli adayı Sendikacı Cemil Tınaz, Gümüşova adayı Emekli Emniyet Müdürü Yusuf Akın, Kaynaşlı adayı Emekli Belediye Fen İşleri Müdürü Erol Şimşek ve Yığılca adayı Emekli Emniyet Şube Müdürü Bünyamin Şahin oldu.

Adaylar tek tek parti üyeleri ve basın mensuplarına tanıtılırken açıklamalarda bulunan adaylar, CHP ve Düzce için bu göreve talip olduklarını ve seçildikleri takdirde en iyi hizmeti vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.