AK Parti Gençlik Kolları yöneticisi olan ve aynı zamanda Akçakoca Ordulular Derneği Başkanı olan Seyit Muhammethan Biriktir öncülüğünde Akçakoca'da AK Parti İl Yönetimi ve gençleri buluşturan bir organizasyona imza atıldı. 100’e yakın genç AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin’le kahvaltı yaptı.



AK Partili meclis üyeleri de katıldı

Kahvaltıya AK Parti Akçakoca Belediye Meclis Üyeleri Ayfer Yılmaz, Dinçer Pazvant, Tarık Cingirt, İbrahim Öztaş ve Yunus Emre Güner de katıldı. 

Birlikte yapılan kahvaltının ardından Seyit Muhammethan Biriktir ve arkadaşları, İl Başkanı Keskin’le seçim sürecinde yaşanan bazı durumlara ilişkin tespit ve gözlemlerini aktardı.



Akçakoca'da değişim rüzgarı

3 saati aşkın süren toplantıda AK Parti İlçe Teşkilatı'nın durumu da ele alındı. Kuvvetli ihtimal olarak görülen AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça yönetiminin değişmesinin ardından oluşacak yeni teşkilatın kimlerden oluşmasının isabetli olacağına yönelik görüş alışverişinde de bulunuldu.

Keskin'den gençlere nasihat

Gençlerin fikir ve önerilerini dikkatle dinleyen Keskin, AK Parti olarak Cumhur İttifakı ruhuna sadık kalarak, halka ve Düzce'ye hizmet için ellerinden gayreti göstermeye devam edeceklerini vurguladu. Bu noktada gençlerin desteğinin önemine işaret eden Keskin, birlik ve beraberlik içerisinde Akçakoca'nın daha iyi yerlere geleceğinin altını çizdi.

Toplantı sonunda genç AK Partililer, İl Başkanı Keskin’le toplu fotoğraflar çektirdi.



İlçe Başkanı Akça'dan

Öte yandan Akçakoca'da seçimin kaybedilmesi nedeniyle eleştirilen ve istifa yolunun görüldüğü konuşulan AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ise AK Partili gençler ile İl Başkanı Mustafa Keskin’in katılımıyla yapılan toplantıya çağrılmamasına adeta muhalefet gibi sosyal medyadan tepki gösterdi.

Seçimlerde MHP’ye çalıştığını savunduğu Sezgin Karayel’in kahvaltıda olmasına atıfta bulunan Akça, paylaşımında "2014 Kasım ayından beri 5 seçim dönemi ve 15 Temmuz’ un ilçe başkanlığını yapmış, eksiğiyle fazlasıyla bu dava yolunda maddi manevi fedakarlıkları olmuş şahsım ve teşkilatım, bilgimin hiç olmadığı bir kahvaltı programında, bu davaya dost görünüp en büyük düşmanlığı yapan biriyle birlikte tartışılıyorsa bu kol yen içinde daha fazla kalmaz kangren olmuştur." ifadelerini kullandı.