MHP ÇİLİMLİ İlçe Teşkilat yönetiminin istifasının ardından Ana Haber Bültenimize canlı telefon bağlantısıyla bağlanan MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yapılan istifaların bilgileri doğrultusunda meydana geldiğini dile getirdi.

Danışmaz, “Çilimli yönetiminin istifası İl teşkilatıyla alınmış bir karar. Belediye Başkan adayıyla istifaların hiçbir alakası yoktur. Yerel seçim yaklaşılırken Çilimli yönetiminin yetersiz olduğu ve takviye yapılması gerektiği düşüncesiyle alındı bu karar.” Dedi.

Yerel seçimlere az bir süre kala yönetimin istifası seçimleri etkilemeyeceğinin altını çizen Danışmaz, daha etkili bir yönetimle Çilimli Belediyesini almak istediklerini dile getirdi ve “Teşkilattaki İstifa eden arkadaşlarımızla beraber almış olduğumuz bir karar “ dedi.
Çilimli İl Başkanı Hızır Şahin’in Danışmaz için İl başkanı olduğu sürece MHP başarılı olamaz açıklamalarına yorum yapan Danışmaz, bunlar arkadaşımızın kendi düşüncesidir dedi.

Yeni kurulacak yönetimde istifa eden üyelerinde yer alacağını dile getiren Danışmaz, “Hızır Şahin’in önderliğinde bir yönetim kuracaktık fakat arkadaşımızın talihsiz açıklamaları oldu. Kendisine ettiği hizmetler doğrultusunda teşekkür ediyoruz. Yanlış bir cümle kullanmış. Yeni başkanımız Çilimli’nin takdirini ve saygısını kazanmış birini seçeceğiz. Güçlü bir yönetimle seçimlere hazırlanacağız. Dedi.

Haber: G. KARDUZ