İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, AK Parti Düzce Kadın Kolları başkanlığına atanan Sayın Gönül Asuk'u tebrik etti.
Er, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "AK Parti Düzce Kadın Kolları başkanlığına atanan Sayın Gönül Asuk Hanımefendiyi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Gönül Hanım’ın Düzce siyasetine katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Aynı zamanda Gönül Asuk hanımefendinin kadın kolları başkanı yapılmasının ardından Düzce Belediyesi'ndeki görevinden ayırılmasını da ilkeli ve doğru buluyor, Sayın Belediye Başkanını bu tavrı sebebi ile kutluyoruz.

Herhangi bir partinin kadın kolları başkanının maaş almadan partiye hizmet etmesi adına belediyedeki görevinden teşekkür ederek ayrılmasına vesile olan Sayın Dr. Faruk Özlü’ye de kentimiz adına ayrıca teşekkür ediyor, partiye verilen hizmet ile belediye bünyesinde verilen hizmetin birbirinden farklı prensiplere ve tarafsızlık başta olmak üzere, kurallara sahip olması gerektiğinin anlaşılması açısından tüm ülkeye örnek olmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.