AK Parti Düzce Milletvekilleri artık sayılı günlerin kaldığı 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi seçmenle buluşmaya devam ediyor. Milletvekili Fevai Arslan ilçe ziyaretleri gerçekleştirirken Ayşe Keşir ise Beyköy'de halktan destek istedi.

Türkiye’nin huzurunu bozmaya çalışıyorlar

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Cumayeri ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Arslan, seçime son günler kala seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu ve ilçenin taleplerini not etti. Ardından esnafları ziyaret eden Milletvekili  Arslan, terör örgütlerinin ülkede panik havası yaratmak istediklerini belirterek, “Türkiye’nin huzurunu bozmaya çalışıyorlar. Aynısını 7 Haziran seçimleri öncesinde de yapmışlardı. 1 Kasım seçimine az bir süre kala Ankara'da da bombanın patlaması çok manidar. Türkiye seçimlere giderken istikrara kavuşmasın, güçlü bir hükümet çıkmasın' mesajı verilmek istendiği belli oluyor. Bu saldırı milletimize ve demokrasiye yapılan açık bir saldırıdır. Ancak biz birbirimize sarıldıkça, daha çok kenetlendikçe ve sorunlarımızı demokrasi içinde çözdükçe ne bir terör örgütü ne de onların işvereni ülkeler karşımızda durabilir.” ifadelerinde bulundu.

İstikrarsızlığın önüne 1 Kasım'da geçeceğiz

Ardından Cumayeri ilçesinde Özel Yetenek Geliştirme Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Arslan, esnaf ziyaretini ve kahvehane ziyaretlerini sürdürdü. Düzce Milletvekili Fevai Arslan, “7 Haziran'dan sonraki 4 aylık süreçte istikrarsızlığın emareleri her alanda hissedildi. Ancak istikrarsızlığın önüne 1 Kasım'da geçeceğiz. Sizlerin ve daha önce parti partilere oy vermiş vatandaşlarımızın desteği ile tek başına iktidara geleceğimize gönülden inanıyor, sizlere güveniyorum.” diye konuştu.

Alt yapısız vaatlerini nasıl gerçekleştirebilecekler?

Düzce’nin ilk kadın Milletvekili Ayşe Keşir, 1 Kasım seçimleri öncesinde Düzceliler ile bir araya gelmek için sabah saatlerinde başladığı seçim çalışmalarına gece de devam ediyor. Güne ev ziyaretleri ile başlayan Keşir, kadınlara AK Parti'nin özellikle kadınlara ve annelere getirdiği yenilikleri ve seçim vaatlerini anlatıyor. Milletvekili Keşir, ev toplantılarının ardından kamelya ve ilçe ya da beldeleri gezerek esnafları ziyaret etti. Beyköy beldesinde teşkilat üyeleri ile esnafları ve kahvehaneleri gezen Keşir, esnaflara verilen 30 bin TL faizsiz kredi desteğinin çok önemli olduğunu kaydederek, “Esnafımızın taleplerini biliyoruz. Onların daha fazla kazanması ve kazançlarını arttırması için faizsiz kredi veriyoruz. Çiftçimizin yem ve gübreye verdiği KDV’yi kaldırarak bir yükü daha hafifletiyoruz. Genç çiftçilerimize hibe desteği sunuyoruz. Kadın girişimcilerimize 100 bin TL'ye kadar faizsiz kredi veriyoruz. Bunların hepsini AK Parti yapıyor. Siz inanıyor musunuz ki diğer partiler verdiği alt yapısız vaatlerini gerçekleştirebilecek?” ifadelerinde bulundu.

Mega projelerimiz dünyanın diline pelesenk oldu

Milletvekili Ayşe Keşir, akşam programında ise Fatih, Cumhuriyet ve Dereli tütüncü mahallelerinde bahçe ve kahve toplantıları gerçekleştirdi. Keşir, “13 yıldır bu ülkede kimsenin hayal edemediklerini gerçekleştirdik. Mega projelerimiz dünyanın diline pelesenk oldu. Milletimiz ilk defa refaha ulaştı. Milli gelir seviyemiz arttı ve IMF’ye boyun büken bir ülke olmaktan kurtulduk. Artık koşma zamanı geldi ancak ayağımızdan tutup bizi bataklığa çekmek istiyorlar. Ancak unuttukları bir şey var. AK Parti milletin partisidir ve sizler bizim arkamızdasınız. Size teşekkür ediyoruz ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden destek vermenizi rica ediyoruz.” diye konuştu.

HABER;C.ÜSTÜNER