Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin Düzce Milletvekili adayları Öncü TV’yi ziyaret etti. Milli İttifak adayları kurumumuzu ziyaret ederek hafta sonu açıklanan Seçim Beyannamesini ve aday tanıtım atmosferini değerlendirdi.

BEYANNEME FEVKALADE, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ MEVCUT

İttifakın 1.sıra Milletvekili Adayı Birkan Mertol, beyannamenin fevkalade olduğu yorumunda bulunarak beyannamedeki projeleri toplumun tamamına hitap ettiğini söyledi.

Anketlerde yüzde 16 oranında oy oranına sahip olduklarını belirten Mertol, gün geçtikte halkta kendilerine artan bir teveccühün olduğunu dile getirdi.Mertol, son olarak tüm Düzcelilerin oylarına talip olduklarını söyledi.

ALTINKAYNAK’TAN KEŞİR’E GÖNDERME: “DÜZCE’NİN TOZUNU YUTTUM!”

İttifak’ın 2.sıra kadın Milletvekili adayı Yeliz Altınkaynak, çalışmalarının verimli bir şekilde sürdüğünü ifade ederek Düzce’de milletvekili adayı olan tüm partilerin kadın adaylar arasında şansını değerlendirdi. Altınkaynak, yıllardır Düzce’de olduğunu Düzce’nin tozunu yuttuğu için sorunları en iyi kendisinin bildiğini belirterek Düzce için çalışacağını söyledi. Altınkaynak bu açıklamasıyla adeta AK Parti 3.sıra Milletvekili adayı Ayşe Keşir hakkında yapılan ithal aday yorumlarına bir göndermede kendisi yapmış oldu.

Düzce’nin Akçakocalı tek milletvekili adayı olan İttifak 3.sıra Milletvekili Adayı Mustafa Zorlu da beyannamede halkın ne derdi varsa çözümüne ilişkin çalışmaların yer aldığını söyledi.Ekonomik olarak ülkenin sıkıntıda olduğunu kaydeden Zorlu, mevcut durumu köy ziyaretlerinde halkla paylaştığını ifade etti.

KAZANLA KEPÇEYLE HİZMET GELECEK DEDİLER, GÖRDÜK!

Zorlu, Akçakoca’dan tek aday olmasının avantaj olabileceğini söyleyerek konuyla ilgili Ak Parti’ye de eleştiride bulundu. Zorlu, “Belediye seçimlerinde kazanla kepçeyle yardım gelecek dediler. Hiçbir şey gelmedi. Şimdi mevcut milletvekili de gitti. Neler olacak göreceğiz. Akçakoca’nın ekonomik sorunları var. Diğer partiler Akçakoca’yı çok ciddiye almadı. Biz her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olacağız.” Dedi.

HABER;Y.SEVER