İşçi Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez ve parti yönetimi, bir soruşturma kapsamında genel başkanlarının tutuklanması nedeniyle kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan CHP il Başkanı Zekeriya Tozan ve CHP yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında il başkanları birbirlerine sıcak mesajlar verdiler.

 

Ziyaret sebebini anlatmak üzere söz alan İşçi Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez, iade-i ziyaretin yanı sıra düzce ve ülke gündemi konusunda değerlendirmelerde bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

 

 Zekeriya Tozan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Düzce’nin kötü yönetildiğini söyleme zamanının geçtiğini, çünkü Düzce’nin yönetilemediğini ifade etti.  Tozan, CHP Genel Merkezi’nin dinlendiğine ilişkin haberlerle ilgili olarak, olayı kınadığını, CHP’nin dinlenmeyi gerektirecek hiçbir işi olmayacağını dile getirdi. 

 

İl Başkanları, Gazetecilerin bu ziyaretlerin geleneksel hale gelip gelmeyeceği ile ilgili sorularına “ihtiyaç sürdükçe devam edeceğiz” cevabını verdiler. Seçimde ortakbir çalışmanın mümkün olup olmadığı ile ilgili soruyu cevaplayan CHP il Başkanı Zekeriya Tozan, “Henüz erken ama neden olmasın?” cevabını verdi.