İYİ Parti Düzce Milletvekili Adaylarının 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda bugün Düzce’de bulunan basın kuruluşlarını ziyaret eden İYİ Parti Düzce Milletvekili Adayları Ercan Katırcıoğlu ve Reyhan Ataseven ile parti yönetim kurulu üyeleri Öncü TV’nin Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasını ziyaret etti.
Burada Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ile bir araya gelen partililer bir süre sohbet etti.



“İYİ Parti’nin Düzce’de ve Türkiye’de başarılı sonuçlar elde edeceğini biliyoruz”
Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Katırcıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Düzce’mizin köklü basın kuruluşu olan Öncü TV’yi ziyaret etmekten çok mutluyuz. Dün bizim seçim beyannamemiz açıklandı. Seçim beyannamemizin önemli ana başlıklarını içerideki değerli arkadaşlarımızla paylaştım. Seçim beyannamemiz Türkiye’nin ihtiyaçlarına, sıkıntılarına çare bulacak ve Türkiye’nin önünü açacak nitelikte. Son derece teknik ve başarılı bir çalışma sonucunda oluşturulmuş. Biz de bu partinin bir ferdi olarak 24 Haziran seçimlerinde bu partiyi iktidara taşımak amacıyla yola çıktık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte son derece önemli bir tempoyla çalışıyoruz. Allah’ın izni ile İYİ Parti’nin Düzce’de ve Türkiye’de başarılı sonuçlar elde edeceğini biliyoruz. Bundan dolayı sizin de nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da güneş batmadan devam edecek.”



Haber: Ö.YILMAZ