Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için partiler, Kurban Bayramı tatilinin bitmesini bekliyordu. Çoğu parti seçim stardı verirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de seçim startı için 1 Eylül’ü işaret etmişti.

Öncü TV’yi ziyarete gelen İYİ Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakan ve yönetim kurulu üyeleri yerel seçimler konusunda da açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakan, seçimler için yapılacak çalışmalara değindi.

“Başarılı bir şekilde çıkmanın arzusu ve isteği içerisindeyiz”
Bakan, bu konuda çalışmalara bayramdan önce başladıklarını söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Niyazi Bakan: 1 Eylül’de genel başkanımız startı verdi ama biz bayramdan önce de küçük küçük çalışmalarımızı yaptık. Adaylarımızı tespit etmeye çalışıyoruz. Belediye meclis üyeleriyle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Gelecek dönemlerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. İyi bir seçim zamanı geçireceğimize inanıyoruz. Halkın takdiridir tabii ki. Halkın takdir ettiği şeyde de bizim boynumuz kıldan incedir. En güzel şekilde halkımızı temsil etme yeteneğine sahip bir partiyiz ve halkımızda buna teveccüh gösterirse yerel seçimlere başarılı bir şekilde çıkmanın arzusu ve isteği içerisindeyiz.”

“Bunu ortaya koymaya çalışacağız”
Düzce’nin sorunlarını da ele alınacaklarını söyleyen İl Başkanı Niyazi Bakan konuşmasına şöyle devam etti:

“Yerel seçimlerle ilgili Düzce’nin sorunlarını belediye başkan adayı olan arkadaşımızla beraber tespit etmeye çalışacağız. Herkesin bildiği gibi herkesin gördüğü gibi ama belediye başkanlarımızla daha iyi bir çalışma yaparak Düzce’nin sorunlarına spekülasyon olarak değil gerçek realite olarak çözümler üreterek bunu ortaya koymaya çalışacağız."

Haber: M. AYDIN