Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan İYİ Parti 2'nci Olağan Kongresi öncesinde  ilçe kongresi tamamlanıyor. Düzce’de yapılan kongre sonucu seçime tek aday olarak giren Demet Boşver, İYİ Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı oldu.

“81 ilde teşkilatlanmış bir partiyiz”

Kongrede konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er şunları söyledi: “Şartlar ve koşullar ne olursa olsun Allah devlete ve millete zeval vermesin. Genel merkezin talimatı var. Onlar talimat vermese bile bizim edep ve terbiyemiz bugün siyaset konuşmamıza müsaade etmezdi. 81 ilde teşkilatlanmış bir partiyiz. Bu kısa sürede yaptıklarımızın ne kadar büyük bir başarı olduğunu idrak etmemiz lazım. Kendimizle ve kendinizle ne kadar gurur duysak azdır. Bugün ilçelerde ve merkez ilçede bu insanları bir araya getirmek ve korkusuzca siyaset yapmasını sağlayabilmek, Düzce özelinde halkın sesi olabilmek hiçte kolay olmadı. Hepinizi bu konuda tebrik ediyorum.”

“Güçlü Türkiye güçlü kadınlar ile mümkündür”

İlçe Başkanı seçilen Demet Boşver ise şunları söyledi: “İdlib’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı diliyorum. Bu acı günlerde yapmak zorunda kaldığımız kongreyi yerine getiriyoruz. Güçlü bir kadın olan Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi Güçlü Türkiye Güçlü kadınlar ile mümkündür. Başkanımızdan aldığım bu destekle başkanlığa aday oldum.”

İYİ Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı seçilen Demet Boşver’in listesi ise şöyle: