Dün akşam Kaynaşlı’nın Karaçalı Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında bir araya gelen ve aynı sofrada orucunu açan, AK Parti Düzce Milletvekili 3.Sıra Adayı Numan Çabuk, CHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, MHP Düzce 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan ve İYİ Parti Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ercan Katırcıoğlu’nun bulunduğu fotoğraf karesi ilginç yorumları da beraberinde getirdi.

24 Haziran’da yapılacak 27.Dönem Milletvekili seçimlerinde özellikle ön planda olan ve kaderleri birbirine bağlı 3 ismin arasında geçmesi muhtemel diyalog yoğun geçen siyasi gündem arasında bir an olsun gülümseten cinsten.

AK Parti’nin 3 milletvekili çıkarması durumunda Teber ve Katırcıoğlu’nu direkt olarak elemiş oluyor. Ancak Teber’in seçimde vekil olarak Ankara’ya gitmesi durumunda AK Parti’nin 3.sıra adayının vekil olma şansını ortadan kaldırıyor. Ercan Katırcıoğlu’nun ise bu seçimi kazanması durumunda Çabuk’u saf dışı bırakarak Teber’in şansını azaltıyor.

Bu isimlerin bulunduğu fotoğraf karesinde geçen muhtemel diyalog ise tabiri caizse, “Numan Çabuk; eğer 3.vekil olarak Ankara’ya gidersem hiç şansınız yok! Zafer Teber ise Çabuk’a bakarak; ‘Ben seçilirsem hiç şansın yok’ diyor. Ercan Katırcıoğlu da her iki isme de bakıp gülümseyerek: İkiniz de gitmeyin de ben gideyim” der gibi duruyor.

Haber: Ö.YILMAZ