Milliyetçi Hareket Partisi 30 Mart Yerel seçimlerinde kadın seçmenlere de ulaşmak için kadın kollarını oluşturdu. Teşkilata kattıkları kadın desteği ile MHP, hızlı bir şekilde sahaya inerek hizmetleri ve hizmet anlayışlarını anlatmayı hedefliyor.

Bugün düzenlenen tanıtım toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Züleyha Kaltu ve ekibinin oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Kaltu ve 12 kişinden oluşan yönetim kurulu, MHP’nin 2 bayan belediye meclis üyesi ve oluşturulan çalışma grubu ile yerel seçim çalışmalarında aktif rol oynayacak.

Tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, geç de olsa kurdukları kadın kolları ile hedeflerinin yerel seçimlerden iyi bir sonuç ile çıkmak olduğunu belirtti.

Danışmaz, “30 Martta yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerini daha aktif şekilde sahaya inip özellikle yüzde 51’i oluşturan hanımlarla ilgili çalışmada bulunmak için gecikmiş de olsa oluşturduğumuz kadın kolları il yönetimini kamuoyuna tanıtıyoruz. İnşallah 30 Mart 2014’de kadınlarımızın da emekleri ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediye başkanlığını alacağız.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Züleyha Kaltu ise amaçlarının adaylarını belediye başkanlığına getirmek olduğunu söyledi.

Kaltu, “Bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi’ni gönülden destekledim. İl Başkanımız Abdullah Danışmaz ve Ömer Küçük’ün destekleri ile kadın kolları başkanlığı teklifi aldım. Tereddütsüz kabul ettim. Amacımız adayımızı başkanlığına taşımak.” dedi. 

 

Haber: S. KAŞKIR