Cumayeri İlçe kongresine katılmak üzere Düzce’ye gelen Saadet Partisi Genel başkanı Mustafa Kamalak, Anadolu Gençlik Derneği’nin Çakırlar’da “ Bir Tuğla da Sen koy” sloganı ile yaptırdığı Necmettin Erbakan Eğitim merkezi Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. SP Yüksek istişare kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile birlikte Düzce’ye gelen Kamalak basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, son günlerde ard arda gelen zamlarla ilgili de açıklamalarda bulundu.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “ Bunlar kaçınılmazdı zaten biz bekliyorduk. Önümüzdeki günlerde zamlar peş peşe gelecektir demiştik. Çünkü gemi karaya vurmak üzereydi bunu biliyoruz.” Dedi.

Yeni eğitim sistemi hakkında da görüşlerini açıklayan Kamalak, aslında bu formülün SP’ye ait olduğunu savundu.

Kamalak, “ 4+4+3 biçiminde bizim formülümüzde sanırım Saadet Partisinin peşine takılmamak için 4+4+4 yaptılar bizde kabulümüzdür dedik. Fotoğraf tamamda çerçeveye ne koyacaksın dedik o konuda yol gösterici olmuş olduk.” Şeklinde konuştu.

SP’nin Düzce’deki durumu hakkındaki soruyu, “ Türkiye’nin her yeri bizimdir. Düzceli kardeşlerimize soruyorum. Haçlı Birliği’ni mi, islam Birliğini mi seçersiniz diye. Düzceli kardeşlerimin sesini duyar gibiyim tabi ki