Esnaf, ev, dernek, kooperatif derken gezilmedik yer, sıkılmadık el bırakmamak için yoğun bir çalışma sürecinde olan CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu’nun bu kez adresi Kamyon Tır ve Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. İl ve merkez ilçe başkanı, meclis üyesi adayları ile birlikte Kooperatifi ziyaret eden Karslıoğlu Düzce kamyoncular Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yavuz Yılmaz tarafından karşılandı, sıcak karşılamada Karslıoğlu, Nakliyeci esnafının tek tek elini sıktı.

 

Düzce kamyoncular Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz, “çok sevdiğim büyüğüm ağabeyim” diye hitap ettiği Karslıoğlu’na ziyaretten dolayı teşekkür etti. “ 4 yılda bir hatırlanan güzel bir oyumuz var. Gönlümüzdeki almaya gelmişler buraya” diyen Yılmaz, sözü Karslıoğlu’na bıraktı.
Düzce’nin sorunlarını sıralayan Karslıoğlu ise neden CHP’ye oy vermeleri gerektiğini anlattı, kooperatif üyelerine… 


Karslıoğlu’nu dikkatli dinleyen Kooperatif üyelerine, OSB’den yük alıyorsunuz peki yolunuz var mı? Diye sordu. Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın OSB bağlantısının gereksiz olduğunu söylediği açıklamasını hatırlattı.

 

Karslıoğlu, “ Milletvekillerimiz çıkıp diyor ki, her yerden otoban girişine gerek yok. Tamam peki, organizeye giden bu tırlar hep ara sokaktan mı geçecek? Biz Düzce olarak ne Ankara’daki merkezi hükümetten yeterli hizmeti aldık. “Düzce gayet güzel her şey yapıldı” diyorsanız benim konuşmama gerek yok. Ortada bir gerçek var. Kim belediye başkanı olursa olsun, artık ciddi bir şekilde milletvekillerimizi uyaralım. Düzce’de bir şeyler alalım. Biz hiç pay alamadık. Ne yolumuzu ne terminalimizi, ne de kültür merkezimizi yapabildik. Kavşaklarımız doğru mu o da tartışıyor? Çoban kavşağını yaptık, İstanbul istikameti düzeldi ancak, sıkıntı duyduğumuz çobandan karşıya geçiş düzeldi mi?” dedi.


Karslıoğlu konuşmasının ardından kooperatif üyelerinin sorularını yanıtladı.

 

Haber;S.Kaşkır