AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün son çadır toplantısı durağı Karaca Mahallesi oldu. Havai fişek gösterisi, meşaleler ve mehter müziği eşliğinde coşkulu bir kabalık tarafından karşılanan Özlü, gördüğü yoğun ilgi dolayısıyla Karaca Mahallesi sakinlerini aynı sıcaklıkta kucakladı. Seçimlere sayılı günler kala tüm hızıyla sahadaki çalışmalarını sürdüren Özlü'ye buradaki ziyaretinde AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile eski Vekil Fevai Arslan, İl Başkanı Mustafa Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.





"Düzce’de depremden sonra yapılan ne varsa hepsini yapan AK Parti'dir.
Çadırı hınca hınç dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Faruk Özlü, şöyle konuştu:

"Depremden 3 yıl sonra biz iktidara geldik. Bugün Düzce’de depremden sonra yapılan yeni adına ne varsa hepsini yapan AK Parti'dir. Üniversitemiz var ne zaman kuruldu, 2006 yılında kuruldu. Kim kurdu AK Parti kurdu, biz kurduk. 5 tane OSB var. İlki ne zaman kuruldu, 2006 yılında kuruldu. En sonuncusu ne zaman kuruldu? Geçen sene kuruldu Akçakoca'da, onu da biz kurduk. Bu OSB’lerde yaklaşık 3 bin kişi ekmek yiyor. Kim kurdu AK Parti kurdu, biz kurduk. Her zaman söylüyorum Düzce bütün ilçelerinde bütün beldelerinde doğalgaz olan İstanbul’dan sonraki tek şehirdir. Bir çok şehirde doğalgaz yok Düzce'de doğalgaz var. Örneğin İzmir Çeşme'de doğalgaz yok, Yığılca'da doğalgaz var. Düzce’nin bütün ilçelerinin yolları asfalttır. Bütün köy yolları asfalttır."



"Muhalefet yalan söylüyor"
"Ben bakanlık yaparken 71 ile gittim, kim Düzce geri kalmış diyorsa yalan söylüyor." diyerek sözlerine devam eden Özlü, şunları kaydetti:

"Muhalefet yalan söylüyor. Yalan siyaset yapıyor, dedikodu yapıyor. İftira atıyor. Çünkü projeleri yok, siyaset proje ver fikirle yapılır. Hayatlarında bir tek başarıları yok. Konuşuyorlar, başarıları yok. Geçmişlerinde Düzce’ye bir tek çivi çakmamış adamlar bugün çıkmış konuşuyorlar. Bunların konuşmaya hakkı yok. Önce yapacaksın sonra çıkıp ben şunu şunu yaptım diye konuşacaksın. Boş konuşmanın anlamı yok, bunlar boş konuşuyorlar, iftira atıyorlar, yalan konuşuyorlar. Bunlara kanmayın. Yapamazlar sevgili kardeşlerim yapamazlar. Şimdi sizlerden destek istiyoruz. AK Parti’ye destek istiyoruz, AK Parti’ye güvenin, bize güvenin, bana güvenin, arkadaşlarıma güvenin. Çok samimiyiz ve çok iddialıyız. Daha çok çalışacağız daha büyük işler başaracağız. Söylemediğimiz laflarını söylemiştir deyip lafı tersinden çevirip iftira atanlar var, yalancılar var, bunlara kanmayın. Biz AK Parti'yiz bugüne kadar çok şey yaptık. Bundan sonra daha çok işler yapacağız. Sizlerden destek istiyoruz."





"Bize güvenin bize inanın"
AK Parti'nin Türkiye’nin her bölgesinden oy alabilen tek parti olduğunun altını çizen Özlü, şu ifadeleri kullandı:

AK Parti Türkiye’nin birliğinin, Türkiye’nin bütününün, Türkiye’nin beraberliğinin omurgası olan tek partidir. Diğer partiler böyle değil, kimisi Doğu’dan oy alıyor kimisi deniz kenarından oy alıyor. Bizim partimiz Doğu'dan da oy alır, Batı'dan da oy alır. Bizim Türkiye’nin her tarafında karşılığımız var. Türkiye’nin bütünlüğünün, vatanın bütünlüğünün, birliğinin, beraberliğinin adresi AK Parti'dir. O yüzden milletini seven, Türkiye’yi seven, vatanın bütünlüğünü isteyen zihniyetçi kardeşlerimizin, bağımsız ülkücü kardeşlerimizin bu seçimi Düzce’de ve Türkiye’de AK Parti'ye oy vermelerini istiyorum. Bize güvenin bize inanın."



"Atatürk’ün partisini bu konuma getirenlerden hesap sorun"
Ardından sözü CHP'nin Düzce'de İYİ Parti ile ittifak yaparak seçime girmesine getiren AK Parti Düzce Belediye Başkanı Aday Dr. Faruk Özlü, şöyle devam etti:

"Atatürk’ün partisinin Düzce’de seçimlere girememiş olması çok üzücü bir hadisedir. Atatürk’ün partisini tongaya düşüren, bu konuma getirenlerden Düzceliler'in hesap sormasını istiyorum. Bunun yolu AK Parti’ye oy vermektir. Kendi partilerini seçime sokmamış kim sokmamış Genel Merkez dolayısıyla kendi partisini seçime sokmayanlardan Düzcelilerin hesap sorması gerekir. AK Parti gençlere büyük önem veriyor. Seçme ve seçilme yaşını 18’e indiren parti Ak Parti’dir. O yüzden 31 Mart seçimlerinde ilk defa oy kullanacak kardeşlerimizin de AK Parti’ye oy vermelerini istiyorum."



"Karaca Mahallesi'nin bütün eksikliklerini gidereceğiz"
Özlü, Karaca Mahallesi'ne yönelik ise şu vaatlerde bulundu:

"Karaca Mahallesi için neler yapacağımızı bir sözleşmeyle kanıtladık. Burada 7 madde var. Karaca Mahallesi’nin ne eksiği varsa gidereceğiz. Benim arkadaşlarım bundan 2 ay kadar önce Karaca Mahallesi'nden geldiler, bizim mahalle temsilcimiz ve muhtarımızla görüştüler. Bu maddeler ortaya çıktı. Sizlerle sözleşme imzalıyoruz. Karaca Mahallesi'nin bütün eksikliklerini gidereceğiz. Sizlerle beraber çalışacağız ve sizlerin mutlu olmasını sağlayacağız."



"1 Nisan’da hayırlı sonucu birlikte kutlayalım"
Özlü'ye destek için çadır toplantısına katılan Düzce Milletvekili Fahri Çakır ise şu ifadeleri kullandı:

"Çoluk çocuğumuz yaşamı geleceği için inşallah Faruk Özlü ve Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız için İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımız için bir kere daha sizden 31 Martta destek istiyoruz. 1 Nisan’ın sabahı bu çadırda, Karaca Mahallesi'nde hayırlı sonucu birlikte kutlamak umuduyla hepinize hayırlı akşamlar diliyorum."



"Karacaspor’lu oyuncularla şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı" 
Toplantının sonunda Düzce U19 Futbol Ligi'nde şampiyon olan Karaca Çobanspor'u tebrik eden ve atkısını boynuna takan Özlü, Karacaspor’lu oyuncularla şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı. 

Çadır toplantısının ardından mahalleden ayrılmak üzere olan Özlü, kendisini çaya davet eden ailenin isteğini de kırmayarak aileyi ziyaret etti.


Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ