Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Rotasını Kalıcı konutlara çeviren Keleş, geçtiğimiz günlerde Pazaryerine yaptığı ziyaretin ardından bugün evleri dolaşmaya başladı. “Sıkılmadık el” bırakmayacağı iddiasında bulunan Keleş, bütün apartman dairelerinin kapılarını çaldı, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak karanfil armağan etti.

 



Vatandaşların hatırlarını soran Keleş, yerel seçimler için destek istedi. Mehmet Keleş ve partilileri karşılarında gören bazı aileler zaman zaman büyük şaşkınlık yaşadı.
Ziyaretlerde halkın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş, seçmenlerden hem destek istediklerini hem de sorunları tespit ettiklerini belirtti.

 

 

Keleş, “Yaklaşık 5 günden beri kalıcı konutlardayız. Vatandaşlardan olumlu tepkiler var vatandaşın bize teveccühü yüksek. Yaklaşık yüzde 99’unda olumlu sinyaller var. Yolumuz uzun. Tüm Düzce’yi karış karış gezerek desteğini isteyeceğiz. Seçim zor bir iş. Öncelikle kendimizi, partimizi yapılacakları anlatmanın yanı sıra, gittiğimiz her noktada eksiklikleri de tespit ediyorsunuz. Düzce’nin ihtiyaç haritasını da çıkartacağız.” dedi.

Kalıcı konutlar bölgesinde bakımsız kaldığını söyleyen Keleş, göreve geldiklerinde tespit ettikleri sorunları hızla çözeceğini belirtti.

 

 

Keleş, “Özellikle kalıcı konutlar bölgesinde eskimişlik gördüm. Göreve geldiğim yıl, düzce depremden çıkmıştı. Daha çok oraya hizmet etmek zorunda kaldık. Şimdi gerek cadde sokaklarında gerek binalarında ciddi korozyon var. Belediye olarak göreve geldiğimizde baştan sona elden geçireceğiz. Ulaşım sorunu var. Onu da kendi içinde ulaşım aksı oluşturarak çözeceğiz. Pazaryerlerinde sorunlar gördüm onu da halledeceğiz inşallah. Hep destek talep ediyoruz, hem de sorunları tespit ediyoruz. Göreve geldiğimizde hızla başlayacağız ve devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber: S. KAŞKIR