CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Karslıoğlu, bugün beraberinde CHP İl Başkanı Nurettin Türkmen, Merkez İlçe Başkanı Semih Cemşit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karslıoğlu, 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevine talip olduğunu ve Düzce’nin sorunlarını yakından bildiğini anlatarak Düzcelilerden destek istedi.Karslıoğlu esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlara atkı dağıttı.

DÜZCE’Yİ İLK 10’A SOKACAĞIZ

Karslıoğlu, Düzce’nin sorunlarına hakim olduklarını belirtirken, Düzce’yi yaşanabilir iller sıralamasında ilk 10’a sokacakları vaadinde bulundu.

Karslıoğlu, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Düzce’nin sorunlarını çözmeye hazırız. 10 sene burada belediye başkanlığı yapıp da çözecek diyenlere itibar göstermesinler. Tüm Düzceliler el ele verip daha güzel bir Düzce için çalışalım. Düzce şuanda yaşanabilir iller sıralamasında 43. Sırada. Ne kadar hizmet aldığı açık ve net. Biz bunu ilk 10’a indireceğiz. Düzce Belediyesi'ni hesap veren bir belediye haline getireceğiz. Aydınlatma direği dikip de 2 sene sonra depoya koymayacağız. Vatandaşlardan parti gözetmeden destek istiyoruz.” dedi.

CEKET OLMADAN İPEK KRAVAT ALINMAZ

Düzce için önemli projeler yaptıklarını söyleyen Karslıoğlu, önceliğin belli başlı sorunları çözmek olduğunu ifade etti.

Vatandaşlardan kendisine gelen şikayetleri sıralayan Karslıoğlu, “Ulaşımda büyük bir sıkıntı var. Fiyatların pahalılığı, su parası, otopark sıkıntısı var. Gençlerin ne spor alanları ne de bayanların üretime katkı sağlayacak alanları var. Belediyenin ne nikâh salonu ne de düğün salonu var. Düzce'de çok sıkıntı var. Bizim büyük projelerimizde var ancak “ceketimiz olmadan ipek kravat alacağım” diyemem. Öncelikle Düzce'nin ulaşım, otopark terminal gibi belli başlı sorunlarını çözeceğiz.” diye konuştu. 




Haber: S. KAŞKIR