Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, hafta sonu basının karşısına çıkarak 1 yıllık icraatlarını anlatan Ak Parti Teşkilatını eleştirdi.
Bir Yıllık İcraat Caklarla, Ceklerle Dolu
“AKP’nin Düzce’deki bir yıllık icraatı caklarla, ceklerle dolu.” Diyen Karslıoğlu, “Yapılan bir şey bulamayınca Kaşıkoğlu’nun da ifade ettiği gibi eğer bir köye su götürmüşlerse, 1 km. kanalizasyon yaptılarsa, bunlar basit ama hizmet diyorlar. Allah aşkına Cumayeri kavşağı kaç senedir yapılıyor. Çilimli kavşağını hizmet olarak görüyorlarsa AKP’nin yaptığı hizmet bitmez, çünkü oraya 20 tane bordür taşı, bir de levha koymuşlar ve bunları hizmet olarak sunuyorlar. Eğer bunu biz 10 senede yaptık derseniz size herkes güler. Arkadaş 10 senedir siz neredesiniz, sizin belediyeleriniz ne iş yapar? Artık yol, su, kanalizasyon, köprü bir şehrin olmazsa olmazlarıdır. On senedir sizin gençlik merkezi yapmak aklınıza yeni mi geldi? Siz iktidara geldikten sonra yetişen gençlere birkaç tane daha gençlik merkezi lazım. Sayılan 31 hizmetten 26’sının “olacak bitecek, yapılacak” inşallah bir on sene daha beklemeyiz. “dedi.
Belediye Başkanı Açıklasın!
Belediye Başkanı İsmail Bayramı da AVM konusunda açıklama yapmaya davet eden Karslıoğlu, “Düzce Belediyesinin AVM’deki hissesi %5’in altında mı? Eğer diğer hisselerini sattıysa kaç Lira karşılığında sattığını, hissesi olup işyerlerini alamayan mağdur vatandaşlarımız için ne düşündüklerini, İmar değişikliği yapılarak zemin kattaki lavaboların kaldırılarak mağaza olarak satıldığını ve bu değişikliğin hak sahiplerini rızası alınıp alınmadığının cevaplarını verilmesini rica ediyoruz.”dedi.  

 Haber; S. KAŞKIR