Cumhuriyet halk partisinden belediye başkanlığına aday olan Basri Karslıoğlu vatandaşlardan destek istemek için bugün Hamidiye mahallesinde Salı günleri kurulan Pazaryerinde pazarcı esnafından destek istedi.

Tek tek gezerek destek isteyen Basri Karslıoğlu pazarcıların daha modern bir yerde tezgâhlarını kurmaları gerektiğini ifade ederek Düzce pazarlarının çok iptidai olduğunu söyledi.

Düzce’ye yakışır modern pazarlar kurulması gerektiğini pazaryerlerinin mahalle aralarında kalmasının iki taraf içinde sıkıntı oluşturduğunu ifade eden Karslıoğlu “Düzce’nin boşa geçen 12 senesi var. Ne merkezi yönetimden nede yerel yönetimden maalesef Düzce gerekli desteği alamadı”. Dedi.

Bu dönem Düzceli ‘den kendilerine şans vermesini isteyen Karslıoğlu “Düzce’de sıkıntı çok bunu bizden başkasının çözebileceğini de sanmıyorum esnaf haklı olarak güzel pazaryeri istiyor onlarda bıkmış durumda mahalle aralarında olmaktan bıktık diyorlar yağmurda sıkıntımız var güneşte sıkıntımız var diyorlar. Yerlerimiz belli değil sabah erken gelen ilk bulduğu yere tezgahını kuruyor pazaryerinin pahalılığından şikayetler var dedi..

Ben kırk gündür her gün vatandaşları ziyaret ediyorum. Vatandaştan çok iyi ilgi görüyorum kırk gün oldu esnafı tek tek gezdik diyen Chp Düzce belediye Başkan adayı Basri Karslıoğlu “Esnaf ziyaretlerimiz bitme aşamasına geldi. Ben inanıyorum ki sandıktan biz çok rahat bir şekilde çıkacağız” diyerek iddialı konuştu.

Haber: i. KELEŞ