CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, il teşkilatında yaptığı açıklamalarda yerel seçimlerde yalnızca 3 ilçedeki adaylarının belli olmadığı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Kaşıkoğlu’nun adaylık bulma konusunda yardımda bulunma söylemlerine cevap veren Karslıoğlu, bizim yardıma ihtiyacımız yok dedi.
Karslıoğlu, “Düzce’de acınacak bir siyasetçi varsa o da Metin Kaşıkoğlu’dur. Kaşıkoğlu, icazetle milletvekilliğinden İl Başkanlığı’na gelmiştir. Tersine terfi etmişti. Seçim yapılmış olsaydı, AK Partililerin onu İl Başkanı yapacağını da tahmin etmiyorum.” 


Karslıoğlu, Kaşıkoğlu için bulunduğu göreve dahi icazetle geldi dedi.
Karslıoğlu “Belediye Başkanlığı konusunda Kaşıkoğlu’nun ben adayım diyemiyor ama ne diyor partim getirirse bu göreve hayır da demem diyor. Yani yine icazet bekliyor. Bu icazeti ona verirler mi vermezler mi bilmiyorum. Kaşıkoğlu bir toplantı da partim beni çaycılığa uygun görsün ben partim için çaycılıkda yaparım demişti. Partisi onu çaycılığı uygun görmesin çünkü o bütün bardakların hepsini kırar. Onu da beceremez.” Dedi.
Kaşıkoğlu’na iktidar Partisinin İl Başkanlarının görevlerini hatırlatan Karslıoğlu, bölgesindeki sorunların çözülmesi için gayret göstermektir dedi.


Karslıoğlu, Düzcelilerin AK Parti rüzgarına kapılarak üç dönemdir oy verdiğini ancak Düzce’nin köklü hiçbir probleminin çözüme kavuşmadığını söyleyerek Düzce’ye artık zarar vermesinler faydaları zaten yok dedi. 

 

 

Haber; G.KARDUZ