CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu tepkili. Karslıoğlu, 30 Mart Yerel seçimlerinde MHP’li olduğu iddia edilen bir grubun CHP’nin MHP’yi destekleyeceğini söyleyerek oy topladığı yönünde kendisine gelen duyumlardan oldukça rahatsız. Kendisine bu yönde gelen şikayetlerin artması üzerine açıklama yapma gereği duyan Karslıoğlu, net konuştu ve “ tüm Düzceliler şunu bilsin, biz kimseyi desteklemiyoruz.” dedi.

Düzce’nin geleceğini şekillendirmek adına yola çıktıklarını ifade eden Karslıoğlu, 3 aydır kapı kapı dolaşarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çekti. Karslıoğlu, bu tür söylemlerde bulunanlara “Hayal görüyorlar” dedi ve vatandaşların kafasını karıştırarak kendilerine olan teveccühü azaltmak istediklerini ifade etti.


Partisine ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik son günlerde eleştirilerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nu da cevap veren Karslıoğlu,2 dönem milletvekilliği yapan ve şimdiki il başkanı Metin Kaşıkoğlu için, “Her zaman boş konuşmaya alışmış. Ben sözünün eri insanları muhatap alırım.” dedi.

Haber; S.KAŞKIR