Bu zamana kadar çok fazla ortaya çıkmayan ve yapılan 24 Haziran seçimlerinin ardından Düzce’de fazla görülmediği için tepki çeken AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, açıklama yaparak neden ortalarda görünmediğini anlattı.

Seçildikten sonra Düzce kamuoyunda Düzce meseleleriyle İlgilenmediği, kayıp olduğu iddiaları gündeme gelen fahri Çakır Öncü TV’ye konuştu.  Çakır, yaptığı açıklamada tedavi gördüğünü belirterek “Ben Düzce’nin meselelerini, dertlerini çözmek için irade aldım. Biz işi öğreteceğiz, çözüm üreteceğiz, hizmet öğreteceğiz, Düzce için çalışacağız ve çalışıyoruz. Herkesin eleştiri ve yorum hakkına saygın var. Eleştiri ve yorumlar bizi Düzce’ye hizmetten alıkoymaz, sadece hizmet şevkimizi artırır.” İfadelerine yer verdi.  

Çakır. Düzce’de ne zaman, ne şekilde çalışma yapılması gerektiği konusunda ise çalışmaların yapılması için fizibilite çalışmalarını yaptıklarını, Düzce’deki tüm tecrübeleri ile beraber bu çalışmaları kamuoyuna yansıtacaklarını belirterek “Düzcelilerden aldığımız helal oyun hakkını hizmetkar olarak vereceğiz” dedi.

Haber: S. ÜNSAL